در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • نویسنده
    Sepidlng
    مشارکت کننده

سلام هم قبیله ای ها. امیدوارم بتونید راهکاری بهم بدید. من گاهی عمیقا دچار تزلزل میشم و فکر میکنم کار عبثی انجام میدم. ب خاطر فشار های مالی این ذهن منطقی مزخرف خاموش نمیشه. بعد شروع میکنه به ایه یاس خوندن. میگه ببین این همه وقت داری تمرین انجام میدی و سعی میکنی درست فکر کنی ولی کو؟ گرفتار تر شدی. خیلی حس تنهایی میکنم. یعنی گاهی اوقات ناامیدی میاد سراغم. نمیدونم چطوری ایمانم رو قوی کنم و هیچی نتونه منو متزلزل کنه.

ياسمين
    مدیر

سلام. بخاطر اينه كه شرايط الان و مسايل بيرونى رو مهم تلقى مى كنى
    وقتى روى خودت كار كنى متوجه مى شى كه همه چيز از درون تو شروع مى شه. و با تغيير باورها و احساساتت مى تونى اتفاقات رو به صورتى كه دوست دارى رقم بزنى.
    فرق ما با بقيه موجودات همينه. خدا به ما ذهنى قدرتمند داده كه وقتى به منفى بافى ش توجه نكنيم ، مى تونيم دنياى بيرونمون رو تغيير بديم…هر تغيير كوچيك ، هر اتفاق مثبت ، هر احساس خوبى كه ايجاد مى شه خودت رو تحسين كن و بابتش شكرگزار باش. بگو اينو خودم ساختم. دمم گرم…

maryam gharagozlou
    مشارکت کننده

سلام الان مهترين لحظه زندگيته كه كم نياري و ادامه بدي به مقاومت ذهنيت اهميت نده چون ذهن هزاران كار انجام ميده كه تورو متقاعد كنه كه تغيير نكني اينو باور كن كه تمام اين افكار فقط براي اين هستن كه تو تغيير نكني اتفاقا خوشحال باش بابت اين افكار چون قطعا در مسير تغيير هستي كه اين افكار مياد سراغت چون ذهنت متوجه شده كه بايد از منطقه امنش خارج بشه ببين و مشاهده كن افكارت رو و با توكل به خدا ادامه بده

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

کار ذهن همینه که تورو از حرکت کردن متوقف کنه اصلا به حرفاش گوش نکن وبگو من نمیذارم تو جلوی حرکت منو بگیری.دقیقا مخالف ایمان همین شک وتردید وحس ناامیدی وترس هست .با خودت تکرار کن که من ثانیه به ثانیه ی زندگیم دارم با یه نیروی برتر هدایت میشم پس نا امیدی معنایی نداره.ایمان قوی به من میگه اگه یه اتفاقی نمیوفته حتما دلیلی داره وخدا یا کائنات چیزی رو که من میخوام جایی به من میده که باید بده پس دیگه نگران نمیشم که کو چرا نمیشه چرا نمیتونم.این نگرانیها وترس وحس ناامیدی هرچی بیشتر بشه مطمئنا تو رو از خواسته هات دورتر میکنه . حتما با آرامش قلبی خیلی زود به نتیجه دلخواهت میرسی فقط این قسمت منفی ذهن رو خاموش کن وفقط به چیزای خوب فکر کن واز هر لحظه ی زندگیت لذت ببر .از یه راهی که خودت میدونی حالت خوب میشه خودت رو سرگرم کن مثلا قدم زدن تو طبیعت یا رقصیدن یا هر راه دیگه…..

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.