صفحه اصلی اول انجمن ها خرد جمعی روابط ایا ارزش من کم؟

• این موضوع 6 پاسخ، 3 کاربر را دارد و آخرین بار در 3 سال، 9 ماه پیش بدست Azi214 به‌روزرسانی شده است.
در حال نمایش 7 نوشته (از کل 7)
  • نویسنده
    Leila00
    مشارکت کننده

سلام ب عزیزان ،،،،،همسر من سال پیش سالگرد ازوداجمون فقط یه شاخه گل خرید و درصورتی ک همون روز برای مادرشون ک بیوه هست و ما همیشه کمک مالی میکنیم پول ریختن و ب من گفت ک پول نداشتم کادو بگیرم ،،،،،،امسالم روز زن یه شاخه گل خرید و بعدش گفت ک پول نداشتم کادو بخرم در صورتی ک ب ای مادرشون ۱۰۰ تومان پول واریز کردن………..و مجدد با اینکه دندون من کم و بیش درد گرفته و منتظر پول هستم ک برم درستش کنم ولی بازم خواهرشون درخواست ۱م پول کردن ک قرض بگیرن و با توجه به اینکه من میخواستم دندونمو درست کنم ولی باز به ایشون دادن ،،،،،،،،حالا لطفا راهنمایی کنید ک من باید چ رفتاری داشته باشم ،،،،به همسرم بگم یا اینکه بزارم ب حساب اینکه با من راحتتر و ،،،

ياسمين
    مدیر

به خودت مراجعه كن …. به اندازه اى كه تو توى زندگى ت بيشتر براى خانواده ت وقت مى ذارى و خودت رو اولويت آخر قرار مى دى ، به همون اندازه همسرت تو رو در اولويت قرار نمى ده ….. هر احساس و رفتارى كه با خودت داشته باشى همونو از اطرافيانت مى بينى …هرچقدر خودت رو كم ارزش و ناكافى ببينى بقيه هم همون طور مى بينن… پس بجاى اينكه از شوهرت شكايت كنى ، روى احساس ارزشمندى و دوست داشتنى بودن خودت كار كن…

Leila00
    مشارکت کننده

بله درسته من دارم روی خودم کار میکنم ولی تا تکامل و تمرین هام به نتیجه برسه یکم زمان میبره به نظر شما ایا لازم به همسرم گوشزد کنم رفتارشو ک باید برای منم مثلا کادو روز زن میخرید ن فقط برای مادرشون

Leila00
    مشارکت کننده

و اینکه من اخر هفته ها همسرم پول میگیره به نظر شما فردا باید بهش بگم ک به من پول بده برم دندونمو درست کنم ؟؟؟به نظرتون سوتفاهم پیش نمیاد بگه داری لج میکنی چون به خواهرم میخوام قرض بدم نمیدونم چ جوری باید اونم متوجه کنم،،،واقعا نمیدونم
    ک چ جوری باید رفتار کنم در مورد دوست داشتن خودم ،،،
    میشه لطفا یه مثال بزنید

ياسمين
    مدیر

با بحث كارى پيش نمى ره … فركانسها و احساست رو بايد خوب كنى تا اتفاقات خوب بيفته ….
    تمرينات عزت نفس رو دايم انجام بده. روى باور فراوانى ت هم كار كن تا خودت به درامد برسى و نيازى به حقوق شوهرت نداشته باشى

Leila00
    مشارکت کننده

ممنونم از وقتی ک گذاشتید

Azi214
    مشارکت کننده

دعوا کردن سر خانواده همسر بی فاییده اس
    اما شما باید نیازهای خودتو اعلام کنی ، بدون اینکه بخوای اسمی از خانواده همسرت بیاری
    مثلا از اول هفته بگو که این مبلغو نیاز داری و قولشو بگیر که فراهم کنن
    که اگر جای دیگه خواست خرج کنه بگی اول به من قول دادی یا این دفعه دیگه نوبت منه
    اگرم خودت پس انداز یا حتی طلا داری که چه بهتر بگو من دندونم واجبه و میخوام برای سلامتیم هزینه کنم اینطوری همسرت می فهمه که چقدر به خودت اهمیت میدی و نادیده ات نمیگیره
    حتی برای روز زن خودت برای خودت کادو بگیر بگو از طرف تو برای خودم گرفتم یا اگر بتوانی نسبت به این موضوع بی تفاوت باشی و منتظر هدیه گرفتن از ایشون نباشی که از همه بهتره

من برای تولدم کلی با همسرم دعوا کردم اما از سمت ی دوست دیگه یک عالم کادو گیرم آمد و تصمیم گرفتم دیگه هدیه ایشون مهم نباشه
    حتی وقتی دیگه هدیه دادنش برام مهم نبود خودش منو برد مغازه گفت هرچی دوست داری بردار

ی کار دیگه ام که کردم برخلاف همیشه خودم پیش قدم نشدم که بریم برای مامانت کادو بخریم هر چی گفت
    گفتم منم مث تو نمیدونم چی بخریم
    کادو رو با تاخیر خریدیم روزش ندادیم

در حال نمایش 7 نوشته (از کل 7)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.