در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • نویسنده
    Mahsa38
    مشارکت کننده

سلام
    من تو رابطه با پارتنرم، با اینکه وقتی ازش میپرسم دوستم داری، اعتراف میکنه خیلی دوستم داره یا عاشقم هست
    اما حتی تو رابطه جنسی هیچ تعریف و تمجیدی ازم نمیکنه، یا وقتی تغییراتی که دوست داره در ظاهرم انجام میدم ، بهترین لباس ها رم‌بپوسم ریکشنی نشون نمیده و به زبون نمیاره با اینکه میدونم خیلی براش مهم هست. مننیاز دارم اینا رو ازش بشنوم
    خودم دارم رو دوست داشتن خودم کار میکنم اما دیگه بدم میاد همش ازش بپرسم منو دوست داری یا نه.
    تو ورکشاپ فرمان، دنیا جون میگه دوست داشتن به هدیه دادن و… نیست منم خودمو کنترل میکنم اما نیاز به شنیدنش دارم
    برای اینکه به این موضوع بی تفاوت باشم باید چکار کنم.

ياسمين
    مدیر

سلام. تا زمانى كه اين حس نياز در تو غالب باشه ، يعنى خودت رو به اندازه كافى دوست ندارى و اون خلاء درونت رو با عشق پارتنرت ميخواى پر كنى كه امكان پذير نيست
    احساس ارزشمندى رو در خودت افزايش بده تا همون رو از پارتنرت دريافت كنى
    ٦ فايل اعتماد بنفس رو چندين بار گوش كن و ديگه ازش نپرس كه دوستت داره

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام عزیزم.فقط احساس بی نیازی رو در خودت ایجاد کن
    انقدر به خودت جمله هایی که دوست داری از پارتنرت بشنوی به خودت بگو که دیگه برات مهم نباشه اون ازت تعریف میکنه یا نه
    میتونی جملاتی که دوست داری رو جلوی آینه به خودت بگی یا به شکل ویس ضبط کنی و برای خودت پخش کنی
    هم میتونی هر روز برای خودت بنویسی
    به مرور زمان میبینی که انقدر بی نیاز شدی که دیگه منتظر نیستی کسی ازت تعریف کنه و اون موقعست که اتفاقا پارتنرت یا آدمای اطرافت ازت تعریف میکنن
    هر وقت توی هر زمینه ای احساس بی نیازی کردی اونوقته که فراوانترش به سمتت میاد

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.