صفحه اصلی اول انجمن ها خرد جمعی روابط انتظار همیشگی خانواده همسر

• این موضوع 4 پاسخ، 2 کاربر را دارد و آخرین بار در 4 سال، 2 ماه پیش بدست Raha29 به‌روزرسانی شده است.
در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • نویسنده
    Raha29
    مشارکت کننده

سلام به همه عزیزا.خانواده همسر من ازاول انتظار داشتن که ما اتفاقات خوب بود زندگی مون رو بهشون بگیم چون یک خانواده ایم ومیتونیم بهم کمک کنیم ،من وهمسرم هیچ وقت دوستنداشتیم بگیم ،چون ازاول برچسب های ناشکر بودن،کنار نیومدن تو شغل با بقیه و…به همسرم نسبت دادن. اون معتقد زندگی ما به کسی ربطی نداره، هربارم شنیدن بعدش از آدم های دیگه تصمیمات واتفاقاتی که برامون افتاده نتیجه خوبی نداشته چه خبر خوب چه بد، بد که حالشون بد شده وبیشتر مارو نگران کردن و احساس عذاب دادن به ما واین حس که بچه خوبی نیستیم ، من فایل های اعتماد به نفس روگوش دادم ، چیکار کنم انتظار نداشته باشه ازما ، بیخیال ما واتفاقاتی زندگی و قضاوت ما بشن ،که هرچی شون بشه بیفته گردن ما ؟خسته شدم ،زنگ میزنن بعد فروش خونه که خبر ندارن استرس میگیرم و….بخیال خودشون مهربونن ومارو عاشقانه دوست دارن ، نمی‌خوام داشته باشند ،نمیخوام قضاوت کنن،من باید رو نکات مثبتشون فکر کنم ؟حقیقت دلم نمی‌خواد بشون فکر کنم و اینکه نمی‌خوام ترسی داشته باشم ؟ایا باید بدون ترس بگم هرچی شده پیرامون پیش اومده ؟کاش راحت شم از این انتظارا

ياسمين
    مدیر

بايد مدتهاى زياد روى خودباورى و اعتمادبنفست كاركنى تا حرف ديگران روى تو اثر نداشته باشه…

Raha29
    مشارکت کننده

ممنونم از پاسخگوییتون ، اما آیا باید فکر کنم به خصوصیات مثبتشون وبنویسم تا انتظارشون حذف بشه؟

ياسمين
    مدیر

نه. بايد روى خصوصيات مثبت و نكات خوب زندگى ت تمركز كنى تا “به احساس خوب و ارامش ” برسى. با تداوم احساس خوب اتفاقات خوب مى افتند و شرايط زندگى ت عوض مى شن و بُعدى از رفتار و شخصيت اونها رو مى بينى كه دوست دارى.

Raha29
    مشارکت کننده

ممنونم ازتون .?

در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.