صفحه اصلی اول انجمن ها خرد جمعی رشد فردی الگوی تکراری در زندگی

در حال نمایش 6 نوشته (از کل 6)
  • نویسنده
    Mariha
    مشارکت کننده

سلام
    وقت بخیر
    یک الگویی داره دائم توی زندگیم تکرار میشه که من دیگه متعجب شدم آخرین بار که حتما یک باور اشتباه و چیزی در ناخودآگاه من وجود داره که باعثش شده…
    من کار و پیشنهاد و حتی اخرین روابطی رو جذب می کنم یک جلسه میرم کلی صحبت می کنیم و طرف مقابل کلی من رو تشویق می کنه و مثلا قرار میذاریم که پروژه رو ادامه بدیم و با کلی حس خوب میرم اما بی هیچ خبری گاهی اصلا جلسه دوم برگزار نمیشه …و برام عجیبه.. جالب اینجاست که توی جلسه اول هم من و هم طرف مقابل کلی خوشحالیم و حتی من رو تشویق می کنن اما جلوتر نمیره…چرا به نظرتون؟ممنون

ياسمين
    مدیر

سلام ، همين كه خودت گفتى توى جلسه اول ….. باور غلطت هست اون رو تغيير بده و روى باور ارزشمندى ت هم كار كن

Nahidalimardani
    مشارکت کننده

سلام درمورد فایل من قربانی نیستم لطفا راهنمایی کنید بعد اول جسم انسان است، بعد دوم و سوم و چهارم چی هستند، دنیا جون گفتن بعد پنجم اگاهی است.

ياسمين
    مدیر

سلام ، اينها مربوط به وركشاپ جديد هستند

N.n
    مشارکت کننده

درود
    من توی محل کار اولم مشغول به کار بودم ولی همکارای جدیدم باهم دوست بسیار صمیمی شدند و من تنها بودم.گفتم خوب من خوب ارتباط نمیگیرم و خیلی خشک برخورد میکنم.بعد الان توی محل کار دومم خیلی بهتر ارتباط گرفتم و با همه ارتباط برقرار کردم.الان خیلی بهتر هست ارتباطاتم ولی یه نفر هست اصلا نمیگه همکاریم وهمینجور بد برخورد میکنه.
    یعنی نیرم سلام میکنم دست نمیده.شرایط کار رو فقط برای خودش راحت تر میکنه و یه سری قوانین الکی به من میگه که من دراسایش نباشم.خیلی راحت حذف میکنم ادمارو ولی نمیتونم به این بی محلی کنم چون همکاریم.قطعا کوچینگ لازم دارم ولی چونکه خییلی ناراحت شدم از نحوه برخوردش گفتم بیام باهاتون صحبت کنم.یعتی از اول اشتباه برخورد کردم ک انقدر بی رحم و بی وجدان شده؟

Monakahvand
    مدیر

عزیزم همه چیز به تغییر فرکانس ما بستگی داره نه صرفا رفتار ما، ممکنه مربوط به حس عدم ارزشمندی شما باشه، بهتر هست کوچ بگیرید و یا ورکشاپ همه چیز تویی و فرمان رو گوش کنید.

در حال نمایش 6 نوشته (از کل 6)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.