صفحه اصلی اول انجمن ها خرد جمعی پول افزايش درامد

• این موضوع 3 پاسخ، 3 کاربر را دارد و آخرین بار در 5 سال، 4 ماه پیش بدست hori به‌روزرسانی شده است.
در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • نویسنده
    Samiragoodarzi
    مشارکت کننده

سلام دنيا جون سوال من در مورد ثابت ماندن درآمد هست من و همسرم از يكسال پيش كه با قانون آشنا شديم روي باورهامون كار كرديم و همسرم درآمدش از ماهي پانزده بيست ميليون به ماهي هشتاد تا صد ميليون رسيده ولي از شش ماه پيش ديگه افزايش نداشته با اينكه ما هر روز تمرينات و انجام ميديم و روزي چند ساعت ويس گوش ميديم و اخبار و سريال و … نگاه نميكنيم ولي من نميدونم چه باور غلطي باعث شده كه همسرم بيشتر از صد ميليون در ماه درآمد نداشته باشه
    ممنون از وقتي كه ميذارين براي پاسخ دهي

دنیا گرایلی
    مدیرکل

سلام عزیزم وقتیدیهذسقف شیشه ای بالای سر هدف ما قرار میگیره و ما رو ماوقف میکنه دلیلش باورهای سایه ای هستن که عمیق و ریشه دارن و دم دستتون نیستن که پیداش کنید اونا نمیزارن بیشتر رشد کنی چون پاداش رشدهای بعدی پیدا کردن این باورهای مخرب و رفعشونه

Samiragoodarzi
    مشارکت کننده

خيلي مممنون از پاسخگوييتون
    چطور ميتونم اين باور غلط را پيدا كنم ميشه لطفا منو راهنمايي كنيد در ضمن من در وركشاپ پول كوانتومي هم شركت كردم آيا در اين وركشاپ ميتونم جواب سوالم و پيدا كنم ؟

hori
    مشارکت کننده

سلام دنیا جون،من سوالم راجب اینه که من مشتریم خیلی خیلی کمه،چیکارکنم که مشتری و درامدم زیاد بشه،مرسی از وقتی که برامون میذاری جان دل

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.