صفحه اصلی اول › انجمن ها › خرد جمعی › روابط › افراطی گری
- این موضوع 5 پاسخ، 3 کاربر را دارد و آخرین بار در 4 سال، 6 ماه پیش بدست
ياسمين بهروزرسانی شده است.
-
نویسندهنوشتهها
-
21/خرداد/1400 در 01:11 #41640
F-mohamadi
مشارکت کنندهبا سلام من همسرم علاقه زیادی به کتاب خریدن داره تا حدی که به عادت تبدیل شده و خیلی وقتا ممکنه وقت نکنه بخونه ولی عادت به خریدن کتاب داره چه پول داشته باشه چه نداشته باشه من هم که نمیتونم تغییرش بدم چون از اول اینطوری بوده ولی چیزی که اذیتم میکنه اینه که علاوه بر محل کارش که داره میترکه از کتاب ،با خونمون هم همینکار رو میکنه و به طرز خودخواهانه ای حقوق افراد خانواده رو نادیده میگیره یک اتاق رو که مثل انباری کرده و بقیه جاهای خونه مثلا تو دکور یا جاهای مخفی و … همه رو کتاب کرده هر چی هم من یا اطرافیان بگیم فایده نداره قبلا کتابها رو بیشتر در محل کارش میگذاشت بعدا به این نتیجه رسید که بخاطر گرما جلدشون خراب میشه الان فضای خونه رو شلوغ کرده من باید چکار کنم؟
21/خرداد/1400 در 01:17 #44936ياسمين
مدیرسلام. راهش اينه كه حساسيتت رو از روى كتابها و شلوغى شون بردارى. طبق قانون توجه تا زمانى كه توجه و تمركزت كتابهان، مطمئن باش بيشتر و بيشتر مى شن !! پس باهاشون به صلح برس !! به نكات مثبت اين جريان نگاه كن ، فكر كن ببين بعد كه شوهرت اونها رو خوند (يا حتا نخوند) چه استفاده اى مى تونى ازشون ببرى ؟ ايا مى تونى به افرادى كه اهل مطالعه ن ولى توانايى خريد ندارن هديه بدى ؟ يا حتا يه كتابخونه كوچيك راه بندازى ….
وقتى اون حس بدت عميقا از بين رفت ، مطمئن باش ديگه كتاب اضافى وارد خونه تون نمى شه !!! امتحان كن
21/خرداد/1400 در 05:49 #44938Fatemeh6761
مشارکت کنندهتو یه باور غلط داری که این رفتار شوهرت رو میبینی که شوهر من همش کتاب میخره وخیلی خودخواهانه هم محل کارش وخونه رو پراز کتاب کرده .این باور تو هرروز با توجه بیش از اندازه به این موضوع بیشتر میاد جلوی چشمت .اول میتونی این باور برعکس کنی ینی باور جدید بسازی وهرروز بنویسی که خدایا شکرت که شوهرم به اندازه کتاب میخره وخودش دوست داره کتابای اضافی رو به کتابخونه ی شهرمون بده چون خودشم دوست داره خونه ومحل کارش نظم بیشتری داشته باشه.البته این یه مثال بود خودت میتونی جمله ای که بهت حس خوبی میده بنویسی وهر روز بابتش شکر گزاری کنی.همچنین تا این موضوع میاد تو ذهنت بهش استاپ بده وبه موضوعی درباره شوهرت توجه کن که حس وحال خوبی بهت میده
21/خرداد/1400 در 05:50 #44940F-mohamadi
مشارکت کنندهمن همیشه که میدیدم همسرم اومده خونه بازم کتاب خریده با شوخی یا جدی تکرار میکردم بازهم کتاب خریدی؟با توضیحات شما یعنی وقتی دیدم خریده بیتفاوت بشم و واکنشی نشون ندم درسته؟
21/خرداد/1400 در 05:51 #44941F-mohamadi
مشارکت کنندهممنونم عزیزم لطف کردی
21/خرداد/1400 در 05:52 #44942ياسمين
مدیردرسته. نه حرفشو جلوى خودش بزن نه جلوى ديگران. حتا توى ذهنت هم در اين مورد گفتگوى ذهنى نداشته باش
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.