صفحه اصلی اول انجمن ها خرد جمعی روابط افراد دروغگو

در حال نمایش 8 نوشته (از کل 8)
  • نویسنده
    .fMasoome
    مشارکت کننده

درود و روز بخیر

چه چیزی درون من است که آینه محدب جهان افراد دروغگو را به من نشان می دهد
    این نقطه سیاه چیست ؟
    چکار باید انجام بدم تا حذف بشن
    متشکرم

ياسمين
    مدیر

سلام ، درسته ، اينكه دايم با افراد دروغگو مواجه مى شى نشونه چيزى مشابه درون خودته… يا مى تونه اين باشه كه وجه غير راستگوى درونت رو سركوب كردى ، يعنى خيلى جاها مى خواستى دروغ بگى ولى بخاطر ترس يا عذاب وجدان يا … دروغ نگفتى ، و يا ممكنه بدليل اين باشه كه خودت رو دست كم مى گيرى . احساس مى كنى ناكافى هستى و كم ارزش براى همين از افراد اعتماد و صداقت نمى بينى…

Sara Salimi
    مشارکت کننده

آینه جهان‌محدبه؟ یعنی چه ویژگی ای داره؟ درون مارو به چه شکل منعکس میکنه؟ چرا نمیگیم آینه جهان و تاکید روی محدب بودن این‌آینه است؟

ياسمين
    مدیر

جهان مثل يه آينه عمل مى كنه و بازتاب افكار و باورها و احساساتمون رو بصورت اتفاقات به ما نشون مى ده

.fMasoome
    مشارکت کننده

ممنونم یاسمین جون

Sara Salimi
    مشارکت کننده

ممنون یاسمین جون، اما سوال من اینه که چرا نمیگیم آینه، وقتی میگیم آینه یعنی آینه تخت، اما وقتی میگیم آینه محدب از این ویژگی «محدب بودن» یه مفهوم خاصی مد نظرمونه دیگه، غیر از اینه؟

ياسمين
    مدیر

يعنى ممكنه دقيق عين همون اتفاق رو نشون نده ولى مشابه اون جنس فركانس و انرژى ساطع شده هست

Sara Salimi
    مشارکت کننده

مرسی یاسمین جون?? جوابمو گرفتم. من اون روز تو گروه این سوال و‌پرسیدم و از گروه پرت شدم بیرون?? اون‌روز راستش خیلی ناراحت شدم اما گفتم من جواب این سوالمو میگیرم‌و این بیرون انداختنمم حتما فایده ای برام‌داره، که برداشت شخصی نکنم، که بپذیرم قوانین‌گروه‌رو‌به هر حال زیر پا‌گذاشتم، خیلی بیشتر ناراحت بودم که همممه کامنت هام حذف شده باز گفتم حتما تنظیمات اینجوریه و بعدا دیدم بله همینطور بوده، خلاصه هی با خودم میگفتم محدب یعنی اتفاقات زندگیمون ویژگی هایی نسبت به افکار و باورهامون‌دارن، مثلا فاصلشون به ما در حقیقت نزدیکتر از اون چیزیه که تو آینه به نظر میاد، کوچیکتر از اون چیزیه که در حقیقت هست. فکر کنم البته بی راه هم‌نرفتم‌اما‌پیچیده اس یکم ادم هنگ‌میکنه?. جواب شما عالی بود ممکنه دنیا عینا همونا رو‌نشون‌نده اما هم انرژی و هم فرکانس با افکارمون رو‌نشون میده دیر یا زود

در حال نمایش 8 نوشته (از کل 8)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.