صفحه اصلی اول انجمن ها خرد جمعی سلامت افتادن نوزاد

• این موضوع 4 پاسخ، 3 کاربر را دارد و آخرین بار در 2 سال، 1 ماه پیش بدست Golshan به‌روزرسانی شده است.
در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • نویسنده
    Eshgh
    مشارکت کننده

سلام دخترم ۴ماهشه از روی تخت میفته روی سرامیک،هنوزم باورم نمیشه چطور افتاد، به سرش ضربه خورده ورم کرده، خیای خودمو سرزنش میکنم و میترسم طوری بشه. انگار یکی انداختش پایین ،هیچ جوره امکان نداشت بیفته، یعنی چه خیری تو این اتفاقه؟ وقتی جریان جهان خیره و باید دنبتل خوبی توی اتفاق بدرباشیم، من اینقد حالم بده و به خودم لعنت میفرستم که مطمئنم دیگه مثه قبل نمیشم، بچمو نگاه میکنم گریم میگیره.?

ياسمين
    مدیر

سلام ، قطعا الان خيلى نگرانى ولى احساس تو هستش كه اتفاقات اينده ت رو رقم مى زنه … الان بجاى ترس به اين فكر كن كه چه خوب شد سرش نشكست ، خوب شد سريع بهش رسيدى ، خوب شد نزديكش بودى…. بدن بچه ها خيلى مقاوم هستش و سريع بهبود پيدا مى كنه
    براى اينكه خيالت راحت باشه پيش دكترش ببرش

Eshgh
    مشارکت کننده

ممنون یاسمین جان

Eshgh
    مشارکت کننده

دفیقا همش ترس اسیب بهشو داستم مخصوصا سرش ،میترسیدم دست کسی بدمش، اینقد مواظبسچش بودم، هنوزم حس میکنم یه نیرویی انداختاش آخه جایی که بود امکان نداشت بتونه خودشو ب لبه تخت برسونه.. حس عذاب وجدان و سرزنش داره دیوونم میکنه. چو ممنونم

Golshan
    مشارکت کننده

عزیزم بچه زمین میخوره!! سرزنش واسه چی؟? مگه قراره بچه ات هیچوقت زمین نخوره؟ حالا اینقدر زمین بخوره که برات عادی بشه? هرچی زمین بخوره صفت تر میشه??

در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.