در حال نمایش 6 نوشته (از کل 6)
  • نویسنده
    Mojgan.motee
    مشارکت کننده

با سلام
    من دوازده ساله که ازدواج کردم.سالهای اول زندگی خوبی داشتم.هم از لحاظ ارتباط و هم از لحاظ مالی.
    ولی متاسفانه همسرم که اعتیاد پیدا کرد زندگی تلخ شد.
    اینقدر از لحاظ جسمی و روحی اذیت شدم که تا پای طلاق هم رفتم.دوتا بچه دارم و همین طلاق رو سخت تر کرده.
    همسرم شیشه مصرف می‌کنه.اونقدر ازش بیزارم که وقتی تو خونه اس عصبی میشم.
    ولی دوست دارم حالا که دارم زندگی مو باهاش ادامه میدم حداقل احساسم بهتر بشه و کمتر اذیت بشم.
    اگه میتونین راهنماییم کنین.چکار کنم که حسم به همسرم عوض بشه.افکارم تغییر کنه و مثبت بشه و از ناامیدی دربیام.چون احساس میکنم هیچوقت تصمیم به ترک نمیگیره.

ياسمين
    مدیر

سلام ، بايد فايلهاى رايگان رو گوش كنى تا متوجه بشى كه جهان اطراف تو و هر ادمى كه توى زندگيته ، بازتاب درون ناآروم خودته…

Mojgan.motee
    مشارکت کننده

فایل رایگان خیلی دانلود کردم و گوش میدم.اگه مورد خاصی تو ذهن تون هست که بتونه بهم کمک کنه ممنون میشم معرفی کنین.

ياسمين
    مدیر

بايد زياد گوش كنى يك بار فايده اى نداره
    براى ٦ فايل اعتمادبنفس بيشتر وقت بذار تا متوجه بشى اگر خودت تغيير كنى ، زندگى ت تغيير مى كنه

Mojgan.motee
    مشارکت کننده

ممنون از راهنمایی تون

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام عزیزم وقتی حس و حالت بهتر میشه که توجهت رو از رفتار همسرت برداری و بذاری روی کار کردن خودت
    به نظرم تا میتونی شکر گزاری رو جایگزین هر کار دیگه ای کن جوری تصور کن که انگار همسرت سالمه و تو از بودنش لذت میبری
    ینی برای چیزی که هنوز وجود خارجی نداره شکر گزاری کن
    و اینکه از روی صندلی قربانی بلند شو مسئولیت رو به عهده بگیر و برای تغییر خودت قدم بردار نه برای تغییر اون
    تو وقتی تغییر کنی مطمئن باش شرایط تغییر میکنه فقط باید صبور باشی و استمرار و تمرین داشته باشی و نتیجه رو رها کنی

در حال نمایش 6 نوشته (از کل 6)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.