در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • نویسنده
    T.kondori
    مشارکت کننده

سلام من روی احساس گناهم خیلی کارکردم و تقریبا باخودم اشتی‌کردم و هرروزم نشونه های بیشتری میبینم و خداروشکر میتونم درلحظه حسم رو خوب‌نگه دارم.من درگذشته خیلی ب خودم ظلم کردم و در صدد جبرانش برای خودم هستم فقط نمیدونم کدوم باورم رو قوی‌کنم ک همسرم رفتارش بهتر بشه.درگذشته منو محدود میکرد پول‌نمیداد وبرام تصمیم میگرفت الان دوسدارم از رو صندلی قربانی بلند شم اما انگار منو زنجیر کردن بهش و نمیدونم کدوم باورم رو تقویت کنم.فایل های اعتماد ب نفس روگوش دادم.و اینکه چجوری احساس لیاقت و فراوانی رو در‌خودم تقویت کنم.با تشکر

ياسمين
    مدیر

سلام. بايد قبول كنى كه مقصر خودتى نه همسرت…بازتاب شكايت و غر و نالهء تو باعث شده رفتارى ناخوشايند همسرت رو ببينى. سپاسگزار تمام داشته ها و نعمتهاى زندگى ت باش.
    اگر همهء فايلها رو گوش دادى ، مى تونى وقت كوچينگ بگيرى

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام.چون هنوز از ته ته وجودت خودتو دوست نداری برای همینه که رفتاری از شوهرت میبینی که دوست نداری
    باید تمام جنبه های خوب وبد خودت رو بنویسی واول از همه اونها رو بپذیری ینی خصوصیات منفی خودتو انکار نکنی یا پس نزنی
    خودتو با همه ی اونها دوست داشته باشی ینی اگه خشم یا هر حس بد دیگه ای داشتی بازم خودتو دوست داشته باشی وخودتو سرزنش نکنی
    توجهت رو از رفتار همسرت بردار وبذار رو خودت.
    صبور باش بیشتر تمرین کن فرکانسهات که بالاتر بره رفتار شوهرتم بهتر میشه

T.kondori
    مشارکت کننده

خیلی ممنونم از شما❤️

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.