صفحه اصلی اول › انجمن ها › خرد جمعی › رشد فردی › اعتماد بنفس
- این موضوع 5 پاسخ، 5 کاربر را دارد و آخرین بار در 2 سال، 8 ماه پیش بدست
Narges1400 بهروزرسانی شده است.
-
نویسندهنوشتهها
-
02/خرداد/1402 در 18:18 #42910
Nazan021
مشارکت کنندهسلام دوستان من از بچگی رنگ موی بور و خوش رنگی دارم اما به تازگی موهامو برای تغییر رنگ کردم اما همون شب که برگشتم خونه از خانواده سیل ایرادا و تخریب ها بابت رنگ موی جدید روانه من شد به خصوص که لایت کردم موهامو و دخترونه نیس میگن عین پیرزنها شدی یا الان همه فکر میکنن متاهلی.چه کنم که نظراشون برام مهم نباشه؟
02/خرداد/1402 در 18:19 #48554ياسمين
مدیرسلام
همون كه خودت گفتى. اعتمادبنفست رو بالا ببر تا نظر و تاييد و توجه ديگران برات اهميتى نداشته باشه
٦ فايل رايگان در اين مورد هست.03/خرداد/1402 در 20:42 #48558Fatemeh6761
مشارکت کنندهسلام .رفتار اونها انعکاس ضعفهای درونی خودت بوده
از اینکه خودت از خودت ایراد میگیری ،خودتو سرزنش میکنی وخودتو قبول نداری و همش منتظری ببینی واکنش دیگران به تو چیه
آدمای اطرافت با این رفتارها و حرفاشون دقیقا دست گذاشتن روی زخمی که تو سالهای سال فقط یه چسب بهش زدی و نخواستی زخمت رو درمان کنی
اگه قراره دیگه حرفای دیگران آزارت نده و تو هر کاری که دوست داری انجام بدی بدون توجه به نظر دیگران باید اول زخم رو از ریشه درمان کنی
ریشه ی اون زخم کودک درونته که نادیدش میگیری اصلا تا حالا خودتو بغل کردی ؟با خودت توی آینه حرف زدی؟ به خودت با عشق لبخند زدی؟
کودک درونت رو ببین اون توجه تو رو میخواد نه آدمای دیگه اون دلش خواسته موهاشو رنگ کنه و تو اینکارو براش کردی آفرین بهت که جسارتش رو داشتی و براش اینکارو کردی حالا که دوست داشتی خوشحالش کنی دیگه به حرف هیچکس اهمیتی نده
مهم خودتی و خوشحالی خودت
تو اگه بهترین باشی باز یه سری آدم هستن که بهت بگن خوب نشدی پس خودت به خودت بگو که عالی هستی حتی اگه هیچکس خوشش نیاد
من خودم این مشکل رو داشتم و درکت میکنم ولی الان ذره ای برام مهم نیست دیگران چی میگن چون فهمیدم مهم اینه که خودم و کودک درونم خوشحال باشه25/خرداد/1402 در 18:16 #48598panisa93
مشارکت کنندهسلام ،من هروقت یه حرفی یا یه کاری میکنم پیش خونواده همسرم بعدش به این فکر میکنم که اینکارم درست بود نبود الان اونا راجع بمن چی میگن چه فکر میکنن یعنی درواقع همیشه به واکنش دیگران فکر میکنم مثلا به ناراحت نشودنشون یا هرچیز دیگه و این اخلاقو دوست ندارم اصلا،چوننمیتونم آزادانه نظرمو بیان کنم بمن بگید چیکار کنم
25/خرداد/1402 در 18:17 #48599ياسمين
مدیرسلام فايلهاى اعتمادبنفس رو چندين بار گوش كن و تمريناتشو انجام بده
16/آذر/1402 در 08:35 #48950Narges1400
مشارکت کنندهسلام من توی کارم همه از کارم تعریف میکنن من باور نمیکنم .فکر میکنم دروغ میگن بهم. اصلا تو جمع دوست ندارم کسی منو ببینه و مشخص باشم . اصلا تو جمع هول میشم نمیتونم حرف بزنم یا خودمو از دیگران قایم میکنم.از اینستا و نشون دادن خودم و دیده شدن متنفرم.با وجودی ک پیشرفت کارم توی این هست اصلا انجامش نمیدم و مقاومت شدید دارم نسبت بهش. هیچ وقت ب کارهام اطمینان ندارم همیشه شک دارم ک خوب انجام دادم و همیشه حس میکنم خوب انجام ندادم میشد بهتر باشه . اگر کسی الکی ایراد بگیره از خودم دفاع نمیکنم اصلا و ایرادات میپذیرم و سعی میکنم بهتر انجام بدم ولی عصبانی میشم
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.