سلام ?
از دوران کودکی همیشه به من گفتن که خیلی زود چشم میخوری، بعد تو سن ازدواج چند بار گزینههای مناسبم ب دلایل خندهدار رفتن، بعد خونواده رفتن و گفتن ک دعا داشتی و اینا، اینقدر این تکرار شد که من شدیدا به تخممرغ شکست و دعا باطل کردن اعتقاد پیدا کردم، حالا میخوام بدونم با چ راهی این موضوع رو از ذهنم پاک کنم، خیلی رو خودم کار میکنم، ولی باز وقتی تضاد بزرگی پیش میاد فورا اینها میاد تو ذهنم…?
همه چیز باور وفرکانسهای خودت هست که به جهان میفرستی.توذهنت این باور رو بساز که من خودم خالق زندگی خودم هستم وهیچ کس نمیتونه به من آسیب بزنه .به این فکر کن که تو داری به جای قدرت دادن به منبع جهان هستی به چشم شور یه سری آدم ضعیف قدرت میدی.پس تو مثل خود خدا خالقی میتونی خودت زندگیت رو بسازی با قدرت ذهنت وهر وقت تضاد برات پیش اومد به خودت بگو خودم مسئولیتش رو به گردن میگیرم که خودم با فرکانسهای خودم این تضاد رو به وجود آوردم که البته ازش درس بگیرم وعبور کنم.جهان مثل آینه هر آنچه که بفرستی بازتابش رو بهت برمیگردونه.هرچی بیشتر فکر کنی که چشم بقیه در زندگی تو موثره تضادهای بیشتری سر راهت میذاره که باورت رو بهت برگردونه.پس فقط باور کن هیچکس جز خودت نمیتونه در زندگیت دخالتی داشته باشه وخودت خالق زندگیت هستی.