صفحه اصلی اول انجمن ها خرد جمعی رشد فردی اصلاح باور‌های غلط

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • نویسنده
    Mehrnooshh
    مشارکت کننده

سلام.
    وقت‌بخیر.
    من بعد از پیدا‌کردن باورهای غلط حال بدی به سراغم میاد وقتی متوجه میشم که ریشه‌اش از کجا بوده و… اما نمیدونم برای برطرف کردنش چیکار باید بکنم. حتی گاهی ترس به سراغم میاد که نکنه این باور غلطم همیشه موندگار باشه و من باید باهاش بسازم.
    الان‌ سوالم اینه که چجوری میتونم باورهای غلطم رو اصلاح کنم؟

ياسمين
    مدیر

سلام. لطفا فايلهاى رايگان رو كامل گوش كن راههاى مختلف مثل نوشتن ، عبارات تاكيدى ، تصويرسازى و … همه توضيح داده شده

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام.یکی از راه‌های تغییر باور غلطت توجه نکردنه
    ینی وقتی متوجه شدی که فلان باور غلط رو داری فقط باید توجهت رو از روش برداری وبذاری روی چیزی یا باور جایگزینی که حس وحال خوبی بهت میده
    وسعی کنی در طول روز حالت رو در هر شرایطی خوب ومثبت نگه داری
    مدام فایل گوش بده وهر موقع افکار وباورهای غلط اومد تو ذهنت عوضش کن و برای خودت باور جایگزینش رو بنویس و بچسبون جایی که ناخودآگاه چشمت بهش بخوره یا برای خودت به شکل ویس ضبط کن وبذار توی گوشت پخش بشه.

Nastaranrze
    مشارکت کننده

سلام وقت بخیر
    من یه سوال دارم
    این که من هرجایی که کار می کنم، همکارانی دارم که از من سواستفاده می‌کنند، یا دنبال زرنگ بازی هستن و همیشه همه چی وفق مرادشون هست و سر شیفت ها و تقسیم کارها در حقم اجحاف میشه، بخاطر وجود کدام باور غلط هست؟ چه چیزی درونم مشکل داره که باعث میشه حتی با تغییر محیط کارم این آدمها در مسیرم قرار بگیرند؟ چه چیزی درونم مشکل داره؟

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.