در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • نویسنده
    KniFaranak
    مشارکت کننده

سلام دوستان میخواستم بدونم من الان باور های غلطی که راجب مسائل مختلف داشتم پیدا کردم و برای اصلاحشون واینکه باورهای جدیدمو بتونم وارد ضمیر ناخوداگاهم بکنم چه تمرینایی بهم کمک میکنه و میتونم انجام بدم یا اگه فایلی هست بهم معرفی کنین من پیداش نکردم ممنون?

ياسمين
    مدیر

سلام . يكى از راهها شنيدن فايلها و ورود اطلاعات جديد هست كه خودش باعث ايجاد باورهاى جديد مى شه….بايد بارها اونها رو گوش كنى تا به بقيه تمرينها برسى و نتيجه بگيرى

KniFaranak
    مشارکت کننده

من فایلارو خیلی گوش میدم تواین ۳ماه خیلی تغییر کردم واقعا از درون ولی نمیتونم تشخیص بدم که الان باورام تغییر کرده یانه میدونین یجورایی گیج شدم دیگه راهی به ذهنم نمیرسه واسه تغییر باورام کلی فایل صوتی درس کردم کتاب میخونم وویس گوش میدم سمینار ادمای موفق میبینم ودرسته حالم خیلی خوب شده وخیلی تنبلیم ازبین رفته ولی حس میکنم دارم مث مرداب میشم باید یه تغییر جدید بکنم باید ازیکی مث دنیا کمک بگیرم از یه طرفم خیلی دلم میخواد وقت کوچینگ بگیرم یا توورکشاپا باشم ولی اصلا انگار یچی جلوشو میگیره یا پولش جور نمیشه انگار هی عقب میوفته بعد باخودم میگم خب چرا بااینکه من اینقد دلم میخواد این پول جور نمیشه بعدش میگم خب از کسی قرض بگیر ولی وقتی میخوام قرض بگیرم حس بدی بهم میده دوس دارم جهان خودش این پول سرراهم قرار بده بنظر شما درسته که قرض بگیرم؟حس میکنم اگه اینکار بکنم دارم برخلاف چیزی که جهان واسه من میخواد حرکت میکنم وباید صبر کنم تا خودش این پول بمن برسونه

ياسمين
    مدیر

سلام. با همين كامنت مشخصِ كه باور فراوانى و باور لياقتت ضعيف هستش…. وقتى روى اينها كار كنى از راههايى كه فكرش رو هم نمى كنى به درامد و پول مى رسى..

KniFaranak
    مشارکت کننده

اهااا مرسی پس بایدبیشتر تمرینای اعتمادبه نفس انجام بدم…

در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.