در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • نویسنده
    Atefeh.7997
    مشارکت کننده

سلام به همه عزیزان
    من قبلا وقتایی که اضطراب میگرفتم دچار تهوع و بی اشتهایی میشدم و دهنم خشک میشد و تو غذا خوردن دچار مشکل میشدم ، الان هرازگاهی این حس به سراغم میاد و مخصوصا غذاخوردن توی جمع برام سخته و باید خیلی رو خودم کار کنم برای این غذا خوردنه ، جوری شده که وقتی جایی دعوت میشم اولین چیزی که به ذهنم میرسه اینه که قراره غذا بخورم اونجا و همین موضوع باعث اضطراب بیشترم میشه و توی دور تسلسل باطل استرس قرار میگیرم ، ممنون میشم راهکاری بدید

ياسمين
    مدیر

سلام. دستگاه گوارش تو مشكلى نداره و اين ذهنت هست كه اين مسئله رو ايجاد مى كنه…توجهت رو از روى تهوع بردار و چيز ديگه اى رو جايگزين اين فكر بكن و بابت سلامتى بدنت سپاسگزار باش….اين مسئله رو بهيچ عنوان با كسى بازگو نكن و توى اينترنت يا كتابها دنبال جواب نگرد چون اين كارها توجه تو رو بيشتر مى كنه و به هرچى بيشتر توجه و تمركز كنى اون و بيشتر به زندگى ت دعوت مى كنى…..

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

حس لذت بردن رو موقع غذا خوردن به وجود بیار به اینکه چقدر غذا میخوری توجه نکن حتی اگه یک قاشق که میخوری با حس خوب ومثبت بخور وهمون لحظه به این فکر کن که چقدر این یک قاشق به من مزه داد وازش لذت بردم وبابت همون یه قاشقی که خوردی وحس خوب داشتی به خودت بگو آفرین دیدی تونستی از غذات لذت ببری این حس وحال رو از یه قاشق هرروز بیشتر کن تا ده قاشق یا بیشتر هر غذایی که میخوای بخوری با فکر مثبت بگو من امروز خیلی خوب غذا میخورم وباور سلامتی داشته باش که من هرچی بخورم میلم به غذا بیشتر میشه.باور اینکه من تا میخوام غذا بخورم استرس میگیرم واشتها ندارم رو با باور اینکه من هرچی بخوام میخورم وازش لذت میبرم جایگزین کن وتکرار کن.همه چیز باور ماست باورمون درست بشه میتونیم جسم سالمی داشته باشیم.

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.