در حال نمایش 6 نوشته (از کل 6)
  • نویسنده
    aanaa_hi
    مشارکت کننده

سلام دوستان من یه اشتباهی کردم و ازش هم درس گرفتم و حالم داشت خوب میشد تا اینکه یکی از دوستام اون اشتباه رو واسه ی بقیه ی دوستام هم تعریف کرد و الان یه جورایی حس میکنم ابروم رفته یا کلا حس خیلی بدی نسبت به خودم پیدا کردم و هرکاری میکنم که ازش بگذرم مدام توی ذهنم تکرار میشه و حالمو خراب کرده میشه لطفا منو راهنمایی کنید

ياسمين
    مدیر

سلام. هرچى بوده گذشته و تموم شده. اگر به كسى آسيب رسيده و قابل جبرانه ، جبران كن اگر نه ، جايى ديگه و بطريقى ديگه…..
    همه اشتباه مى كنن. اومديم روى زمين كه اشتباه كنيم و بدنبالش رشدى داشته باشيم…

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

اگه ازش درس گرفتی نباید دوباره ناراحت بشی چون اشتباه کردی وتجربش کردی تموم شد ورفت واگه میگی درسشو گرفتم درسش اینه که باید بگی اون یه تجربه ی غلط واشتباه بود که دیگه همه ی تلاشمو میکنم که دیگه تکرارش نکنم.مهمترین ارتباط آدما ارتباط خودشون با خدای خودشونه نه ارتباطشون با بقیه تو پیش خدای خودت ارزشمندی وارزش تو با تایید یا عدم تایید دیگران مشخص نمیشه.تو باید انقدر از درون احساس ارزشمنی کنی که اصلا برات مهم نباشه که دوستات چه جوری قضاوتت میکنن اصلا ذره ای به حرف دیگران ونظر دیگران اهمیت نده چیزی که مهمه حس خوبیه که خودت باید به خودت داشته باشی .همه ی ما آدمااشتباه میکنیم وفقط تونیستی که اشتباه کردی پس دست از خودتخریبی واحساس گناه وعذارب وجدان بردار واز این به بعد با انرژی بیشتر به زندگیت ادامه بده وارتباطت رو با دوستی که خیلی راحت قضاوتت میکنه کمتر کن خدای منو شما خیلی بخشنده تر از اونیه که فکرشو بکنی .خودت به خودت عشق بده چیزی که مهمه جوهره انسانیت وارزش والای تو پیش خداس

rw._.rw
    مشارکت کننده

سلام دوستان و دنیا جان عزیز برای من سوالی پیش اومد شما گفتین که نباید ادم های اشتباه رو تحمل کنیم و حذفشون کنیم خب چجوری باید این کار رو بکنیم اگر اون ادم از نزدیک ترین های ما باشه بطوری ک هر روز میبینیمش و نمیتونیم ازش فاصله بگیریم..چجوری تحملش نکنیم؟

ياسمين
    مدیر

سلام. وقتى خودت رو از درون تغيير مى دى و باورهاى غلطت رو اصلاح مى كنى خودبخود شرايطى پيش مياد كه اون ادمهاى منفى يا اون رفتار نامناسب رو كمتر مى بينى،..

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

منظور از این حذف کردن این نیست که بگی خوب دیگه من فلانی رو باید حذف کنم وبه جهان بگی من دیگه نمیخوام مثلا بابامو ببینم ومن باید حذفش کنم نه اینجوری نیست باید انقدر روی باورهات کار کنی وخودت رو تغییر بدی که آدمایی رو که دوست نداری ونمیخوای در زندگیت باشن جهان به شکلی قشنگ اونارو از زندگیت حذف میکنه حتی اگه نزدیکترین خانوادت باشه یا اگه میخوای در زندگیت باشن بعدی از شخصیتشون رو میبینی که انگار اصلا یه آدم دیگه ای شده که تو دوست داری.تو مجبور نیستی هیچکس رو تحمل کنی فقط توجهت رو بذار روی خودت وخواسته هات وحال خوب هر لحظت اونوقته که میبینی انقدر سرگرم خودت شدی که اصلا متوجه حضور این افراد در زندگیت نمیشی.فقط تمرکز روی خودت و چیزایی که دوست داری همین.

در حال نمایش 6 نوشته (از کل 6)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.