صفحه اصلی اول انجمن ها خرد جمعی پول استقلال مالی

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • نویسنده
    Sahar1380
    مشارکت کننده

سلام به همه من همیشه علاقه داشتم که کار کنم و درامد مستقلی داشته باشم اما یا با مخالفت خانواده مواجه هستم یا درس و دانشگام جوری تنظیم میشه که با کار جور در نمیاد و خلاصه هی عقب میوفته..
    چند تا کارم بود که به دلایلی یا نشد یا صاحب کار گفت نه … البته میدونم کلی باور غلط پشتش هست دارم سعی میکنم که روی اعتماد به نفسم و باورهای پولیم کار کنم حتی باورهای غلطی درباره کار و سرکار دارم که دارم روشون کار میکنم و میدونم که ایراد از باورهاست.. به شدت دوس دارم که درامد مالی داشته باشم و مستقل از خانواده باشم…
    اما میخواستم ببینم چه کاری دقیقا باید بکنم که برم سر کار و درامد مستقلی داشته باشم!!؟

ياسمين
    مدیر

سلام. مهمترين كار افزايش احساس ارزشمندى و لياقت و همچنين اعتمادبنفست هست. درضمن بايد از خودت بپرسى چرا تا حالا سر كار نرفتى ؟ جوابهايى كه به ذهنت ميان رو بنويس. اونا باوراى غلطت هستن. تغييرشون بده و مطمئن باش به مسير درست هدايت مى شى.

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام اگه داری روی خودت وباورهات کار می‌کنی خیلی خوبه اما حالا دیگه نباید بهش بچسبی یا عجله کنی که چرا جور نمیشه رهاش کن بسپار به جهان وباورت رو قوی کن که من نمیدونم از چه راهی ولی مطمئنم کار با درآمد خوب برام جور میشه.یا اینکه میتونی فکر کنی الان سر کار میری وبابتش شکر گزاری کنی واگه حس وحال خوبی داری برای کاری که بهش علاقه زیادی داری تصویرسازی کنی

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.