• این موضوع 3 پاسخ، 3 کاربر را دارد و آخرین بار در 3 سال، 6 ماه پیش بدست sani11 به‌روزرسانی شده است.
در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • نویسنده
    sani11
    مشارکت کننده

دوستان عزیز سلام
    من مدت طولانی هست که با هر تماسی از سمت رییس یا استاد دانشگاه استرس میگیرم. همش اضطراب دارم که این افرادی با من تماس میگیرن نگرانی بازخواست شدن دارم.
    میشه راهنمایی کنید که چه کار کنم از این حس رها بشم؟

ياسمين
    مدیر

سلام. اينا بخاطر باوراى غلطى هست كه دارى. روى احساس لياقت و ارزشمند بودن و توانمنديهات كار كن تا خودت رو قوى ببينى… هرچى بيشتر بترسى و ضعف نشون بدى ، بيشتر از اين مسايل برات پيش مياد.

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام .علتش همون حس کم ارزشی و ناکافی دیدن خودته
    با وجود اینکه میدونی کارهاتو درست انجام میدی ولی همش نگرانی که نکنه بازخواست بشی وهمه ی اینها برمیگرده به گذشته وخانواده ومحیط جامعه ای که همیشه سرزنشت کرده وهمیشه بهت گفته تو هرچقدرم که خوب باشی بازم کافی نیست
    ولی تو باید بتونی اون تصویر قبلی که دیگران برات ساختن رو پاک کنی و تصویر جدیدی از خودت بسازی که من خوب وکاملم.من دوست داشتنی وبا ارزشم ومن خودم رو با همه ی نقصهام دوست دارم
    پس هرکی زنگ میزنه تو به خودت بگو آروم باش قرار نیست اتفاقی بیوفته واونها بامن جوری رفتار میکنن و حرفی میزنن که من دوست دارم
    پس اول توجهت رو از این موضوع بردار بعد تا میتونی با فایلهای اعتمادبه‌نفس روی خودت کار کن.

sani11
    مشارکت کننده

ممنونم از راهنماییتون یاسمن جان و فاطمه جان

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.