در حال نمایش 7 نوشته (از کل 7)
  • نویسنده
    Ati69390
    مشارکت کننده

سلام خسته نباشید
    ببخشید من ازتون راهنمایی میخواستم
    همسر من حسابدار هستن و خب براساس شغلشون استرس زیادی دارن که تو بعضی ماه های سال خیلی زیاد میشه در حدی که رو بدنش هم تاثیر میزاره
    مثلا خیلی عرق میکنه خوابش بهم میریزه و از استرس بی اشتها میشه یا حالت تهوع میگیره و الان دو ساله که ما میخوایم بچه دار شیم دکتر کلی دارو برای درمان ناباروری بهش داده و گفته اگر استرس داشته باشی این قرص ها هیچ تاثیری نمیتونه بزاره و باید بدون استرس قرصها رو مصرف کنی
    حالا سوال من اینه که دنیا جون میگه آدمهای اطرافمون آینه ما هستن آیا استرس همسرم به من ربط داره؟
    و اینم بگم که من خانه دار هستم و معمولا آدم استرسی ام نیستم.
    و میخوام بدونم بهتره خودم کوچینگ بگیرم یا همسرم کوچینگ بگیره
    چون میدونم اگر از همسرم بخوام کوچینگ بگیره قبول میکنه
    ممنون میشم راهنماییم کنید

ياسمين
    مدیر

سلام. بله همسرت آينهء توست پس قطعا تو هم توى موضوعات ديگه اى استرس و نگرانى دارى يا خودت رو مستحق داشتن يه زندگى آروم و بدون دغدغه نمى بينى. نگرانى تو شايد براى بچه يا حرف مردم يا هرچيز ديگه اى باشه….هر دوتون مى تونيد كوچينگ بگيريد.

Ati69390
    مشارکت کننده

ممنونم از راهنماییتون ?

ياسمين
    مدیر

خواهش مى كنم?

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام.هر آدمی دقیقا با آدمهایی که دوروبرش هستن چه همسر چه فرزند یا پدرومادر شباهت فرکانسی دارن
    ینی اگه همسرت در زمینه کار استرس ونگرانی داره حتما تو هم در زمینه های دیگه نگرانی داری شاید به ظاهر خودت متوجه نشی ولی فرکانسهایی از این جنس میفرستی .

به نظرم اینکه خودت یا همسرت کوچینگ بگیرین فرقی نمیکنه در صورتی که با موافقت خودش باشه ینی با حرف واصرار شما نباشه خودش دوست داشته باشه که مشاوره بگیره

اما اگه خودتم کوچینگ بگیری بازم رو ایشون اثر میذاره
    آدمهای زیادی بودن که بدون اینکه همسرشون از قوانین چیزی بدونه با تغییر اونها تغییر کردن چون فرکانس ها روی هم اثر میذاره.

Ati69390
    مشارکت کننده

مرسی از جوابت فاطمه جون

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

خواهش میکنم عزیزم?

در حال نمایش 7 نوشته (از کل 7)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.