صفحه اصلی اول انجمن ها خرد جمعی پول از دست دادن اموال

• این موضوع 3 پاسخ، 2 کاربر را دارد و آخرین بار در 4 سال، 2 ماه پیش بدست pareya به‌روزرسانی شده است.
در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • نویسنده
    pareya
    مشارکت کننده

سلام دوستان. دلیل اینکه ما یه چیزی رو از دست میدیم چیه؟ مثلا برادر من یکبار دزد شیشه ی ماشینش رو شکست
    یکبار باتری ماشینش رو دزدید
    و الان هم دزد شیشه ماشین منو شکست و ضبط ماشینم که ۲ میلیون پولش بود رو دزدید
    واقعا چرا این اتفاقا میفته؟ توی محلی که پر از ماشینه دزد باید بیاد سراغ ماشین من که شیشه هاش دودیه و هیچی از توش پیدا نیس!!
    من که هیچ باور غلطی نسبت به ماشینم نداشتم و هر روز هم سپاسگذاری میکردم برای داشتنش
    داداشمم همینطور
    ممنون میشم راهنماییم کنید

pareya
    مشارکت کننده

اینم بگم من امروز قرار بود برم جایی که خیلی وقت بود پشت گوش مینداختم رفتن به اونجارو و بالاخره امروز تصمیم گرفتم که برم و دقیقا نیم ساعت قبل از رفتنم به اونجا این اتفاق دزدی رخ داد که دیگه رفتنم دوباره کنسل شد .. با خودم گفتم شاید یه خیری توش بوده که من نرم اما ذهنم میگه دزدی کجاش خیره??‍♀️

ياسمين
    مدیر

سلام. تو باور غلط نسبت به ماشين نداشتى ولى نسبت به دزدى داشتى. ممكن بود چيزى ديگه از تو دزديده بشه. ولى ازونجايى كه جديدا دزد به ماشين برادرت زده ، توى خونه دايم حرفشو زديد ، اخبار مربوط به دزدى ماشين و اموال از جاهاى مختلف شنيديد يا حتا توى برنامه هاى تلويزيونى يا شبكه هاى مجازى ديديد و خونديد و….. همهء اينها يعنى “توجه”به ناخواسته. و به هرچى توجه كنى اونو به زندگى ت دعوت مى كنى….پس ؛ باورغلطت رو نسبت به دزد و دزدى عوض كن ، نگران از دست دادن نباش و ترس رو از خودت دور كن. روى باورهاى احساس لياقتت هم كار كن

pareya
    مشارکت کننده

بله دقیقا همینه??‍♀️این چند وقت خیلی راجب اینکه دزدی زیاد شده و این حرفا شنیدیم و حرف زدیم و برای همین هم جذبش کردیم
    مرسی از توضیحت

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.