در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • نویسنده
    torang
    مشارکت کننده

سلام به دوستان عزيزم من تو قوانین متوجه این قضیه نمیشم که تو بعضی مسائل رها سازی باید کرد یا قانون توجه و تمرکز . الان بایه پسر آشنا شدم و احساس خوبی دارم بهش خیلی شبیه معیارهامه که نوشتم الان همش تو ذهنم درگیرم رها کنم بهش فکر نکنم دوسم داره میمونه میره یا توجه و تمرکز کنم بهش حس خوب بفرستم
    از شروع رابطه من حس رهایی داشتم همش میگفتم مال من باشه میمونه نباشه میره ولی الان که خیلی دوسش دارم ترس پیدا کردم فکر میکنم باید عملی انجام بدم که بعدا پشیمون نشم چرا کاری نکردم حرفی نزدم و رفت .
    ممنون میشم بگید راهکار چیه رها کنم یه توجه کنم
    چون رها کردن خیلی سخته نمیدونم چطوری این کارو کنم چون دلبسته شدم

ياسمين
    مدیر

سلام وابستگى ت رو با افزايش اعتمادبنفس و احساس ارزشمندى خودت از بين ببر چون اساسا غلطه.
    وقتى دارى به يه ارزو توجه مى كنى و احساس داشتن ، لذت ، شادى و بقيه حس هاى خوب رو دارى ، درسته
    ولى اگر با فكر كردن و تمركز روى خواسته ت ، احساس ترس ، نگرانى و احساسات بد ديگه دارى ، بايد رهاش كنى….

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام.وقتی عمیقا حس ارزشمندی داشته باشی وخودت رو لایق بدونی لازم نیست کاری کنی که طرف نره .
    پس با حس رهایی روی احساس لیاقت وارزشمندیت کارکن .
    باید باگوش دادن خیلی زیاد به فایلهای اعتمادبه نفس از درون خودتو قوی کنی وبدون که تو انقدر ارزشمند هستی که همینجوری طرف مقابلت بخواد باهات بمونه .
    حس نیاز ووابستگی رو حذف کن به جاش به خودت عشق بده ومدام قربون صدقه خودت برو واین عشق رو خودت به خودت بده.

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.