صفحه اصلی اول › انجمن ها › خرد جمعی › روابط › ازدواج
- این موضوع 9 پاسخ، 5 کاربر را دارد و آخرین بار در 4 سال، 9 ماه پیش بدست
ياسمين بهروزرسانی شده است.
-
نویسندهنوشتهها
-
21/مهر/1400 در 09:20 #41923
Azade.mi
مشارکت کنندهسلام
براي ازدواج ،ثبت نام كردن در سايت هاي همسريابي،ايا تعيين راه كردن براي جهان محسوب ميشه؟
كار اشتباهيه
يا اينكه اينم يه جور در مسير قرار گرفتنِ؟21/مهر/1400 در 09:23 #45778ياسمين
مدیرسلام. وقتى از موقعيتى كه الان دارى راضى باشى و از تنهايى خودت لذت ببرى ، شرايطى پيش مياد كه احساست بهتر بشه. يعنى به مسيرهايى هدايت مى شى كه حال خوب بيشتر به تو مى ده.
پس همه چيز بستگى به احساس درونى ت داره.21/مهر/1400 در 13:31 #45782Azade.mi
مشارکت کنندهمرسي ازتون ممنونم❤️
21/مهر/1400 در 13:32 #45783Fatemeh6761
مشارکت کنندهسلام.اگه باحس نیاز ونگرانی وانتظار نباشه هیچ اشکالی نداره فقط مهم اینه که نخوای فقط از همین راه ازدواج کنی تو کاری رو که دوست داری انجام بده باقیشو بسپار به جهان باحس رهایی وحال خوب.
21/مهر/1400 در 21:11 #45784Azade.mi
مشارکت کنندهمرسي فاطمه جان❤️
05/آبان/1400 در 19:38 #45862ftmhomidii
مشارکت کنندهسلام.. وقت همگی بخیر و نیکی.
میخواستم در مورد ترس از ازدواج سوال کنم اینکه من مجرد هستم، حس و حال درونیم عالیه، ورزش میکنم و کارهایی که دوست دارم و ازشون لذت میبرم رو انجام میدم.. عاشق خانواده خصوصا پدر مادر عزیزم هستم.. 29سالمه و از سن 17-18 سالگی تا الان خواستگار داشتم و دارم که 90 درصدشون آدمای بسیار خوب و موجهی بودن از خانوادههای خوب ولی من هیچوقت نتونستم و الان هم نمیتونم انتخاب کنم همهش توی ذهنم منتظر کسی هستم که خودمم نمیدونم دقیقا کیه و من صد در صد باهاش اوکی هستم یا نه؟ من خودم رو لایق بهترینها میدونم و همیشه احساسم این بوده و هست که در نهایت با کسی ازدواج میکنم که فوقالعادهست و کاملا درخور همدیگهایم احساس میکنم اون یه مرد همهچیز تمومه چون من همهچیز تمومم ولی هر وقت حرف ازدواج میشه یا میخواد خواستگار بیاد فوقالعاده مضطرب میشم حالم بد میشه و به هر دلیلی که شده رد میکنم و قبول نمیکنم که مراحل رو ادامه بدیم.. خب البته یک سری مسایل هست که مایل نیستم اینجا مطرح کنم بنظرتون وقت کوچینگ بگیرم، ورکشاپ روابط میتونه بهم کمک کنه یا…..؟ ممنون میشم راهنمایی کنید??05/آبان/1400 در 19:40 #45863ياسمين
مدیرسلام. بهتره كه وقت كوچينگ بگيرى چون همونهايى كه نمى شه اينجا بگى احتمالا مانع اصلى براى ازدواجت هستند
06/آبان/1400 در 16:57 #45881ftmhomidii
مشارکت کنندهممنون که وقت گذاشتید و پاسخ دادید.
08/آبان/1400 در 22:58 #45907Atie73
مشارکت کنندهسلام.
من ۲۷ سالمه، تا به حال قبول نکردم که هیچ خواستگاری به منزل مون بیاد. قبلا تا همین یکسال پیش احساس لیاقت فوق العاده ای داشتم و حالم با خودم عالی بود. اما همیشه از مردها بدم میومده و مدام تو ذهنمه که مردها موجودات اضافه ای هستن تو کره زمین و علاوه بر این الان احساس لیاقت در من نابود شده و از خودم متنفر شدم. خواستم ببینم به نظر شما ورکشاپ معاشرت میتونه در ایجاد احساس لیاقت به من کمک کنه؟؟؟ یا باید کوچینگ بگیرم؟؟؟08/آبان/1400 در 22:59 #45908ياسمين
مدیرسلام. هر دوشون خوبن.
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.