در حال نمایش 10 نوشته (از کل 10)
  • نویسنده
    Azade.mi
    مشارکت کننده

سلام
    براي ازدواج ،ثبت نام كردن در سايت هاي همسريابي،ايا تعيين راه كردن براي جهان محسوب ميشه؟
    كار اشتباهيه
    يا اينكه اينم يه جور در مسير قرار گرفتنِ؟

ياسمين
    مدیر

سلام. وقتى از موقعيتى كه الان دارى راضى باشى و از تنهايى خودت لذت ببرى ، شرايطى پيش مياد كه احساست بهتر بشه. يعنى به مسيرهايى هدايت مى شى كه حال خوب بيشتر به تو مى ده.
    پس همه چيز بستگى به احساس درونى ت داره.

Azade.mi
    مشارکت کننده

مرسي ازتون ممنونم❤️

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام.اگه باحس نیاز ونگرانی وانتظار نباشه هیچ اشکالی نداره فقط مهم اینه که نخوای فقط از همین راه ازدواج کنی تو کاری رو که دوست داری انجام بده باقیشو بسپار به جهان باحس رهایی وحال خوب.

Azade.mi
    مشارکت کننده

مرسي فاطمه جان❤️

ftmhomidii
    مشارکت کننده

سلام.. وقت همگی بخیر و نیکی.
    میخواستم در مورد ترس از ازدواج سوال کنم اینکه من مجرد هستم، حس و حال درونیم عالیه، ورزش میکنم و کارهایی که دوست دارم و ازشون لذت میبرم رو انجام میدم.. عاشق خانواده خصوصا پدر مادر عزیزم هستم.. 29سالمه و از سن 17-18 سالگی تا الان خواستگار داشتم و دارم که 90 درصدشون آدمای بسیار خوب و موجهی بودن از خانواده‌های خوب ولی من هیچوقت نتونستم و الان هم نمیتونم انتخاب کنم همه‌ش توی ذهنم منتظر کسی هستم که خودمم نمیدونم دقیقا کیه و من صد در صد باهاش اوکی هستم یا نه؟ من خودم رو لایق بهترین‌ها میدونم و همیشه احساسم این بوده و هست که در نهایت با کسی ازدواج میکنم که فوق‌العاده‌ست و کاملا درخور همدیگه‌ایم احساس میکنم اون یه مرد همه‌چیز تمومه چون من همه‌چیز تمومم ولی هر وقت حرف ازدواج میشه یا میخواد خواستگار بیاد فوق‌العاده مضطرب میشم حالم بد میشه و به هر دلیلی که شده رد میکنم و قبول نمیکنم که مراحل رو ادامه بدیم.. خب البته یک سری مسایل هست که مایل نیستم اینجا مطرح کنم بنظرتون وقت کوچینگ بگیرم، ورکشاپ روابط میتونه بهم کمک کنه یا…..؟ ممنون میشم راهنمایی کنید??

ياسمين
    مدیر

سلام. بهتره كه وقت كوچينگ بگيرى چون همونهايى كه نمى شه اينجا بگى احتمالا مانع اصلى براى ازدواجت هستند

ftmhomidii
    مشارکت کننده

ممنون که وقت گذاشتید و پاسخ دادید.

Atie73
    مشارکت کننده

سلام.
    من ۲۷ سالمه، تا به حال قبول نکردم که هیچ خواستگاری به منزل مون بیاد. قبلا تا همین یکسال پیش احساس لیاقت فوق العاده ای داشتم و حالم با خودم عالی بود. اما همیشه از مردها بدم میومده و مدام تو ذهنمه که مردها موجودات اضافه ای هستن تو کره زمین و علاوه بر این الان احساس لیاقت در من نابود شده و از خودم متنفر شدم. خواستم ببینم به نظر شما ورکشاپ معاشرت میتونه در ایجاد احساس لیاقت به من کمک کنه؟؟؟ یا باید کوچینگ بگیرم؟؟؟

ياسمين
    مدیر

سلام. هر دوشون خوبن.

در حال نمایش 10 نوشته (از کل 10)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.