صفحه اصلی اول انجمن ها خرد جمعی روابط ازدواج غیرمتعارف

در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • نویسنده
    anna kholerdi
    مشارکت کننده

سلام دنیا جون سلام دوستان

دو سال پیش خواهرم بر اثر بیماری فوت شد و مدتی بعد دخترش از همسرش جدا شد و حالا چند ماهی میشه که همسر سابقش( داماد خواهرم) از خواهر کوچکترم خواستگاری کرده و علرغم مخالفت ها و ……از طرف مادر و خانواده و….متاسفانه خواهرم به ایشون علاقمند شده و نظرش عوض نمیشه
    دنیا جون ازتون خواهش میکنم راهنمایی مون کنید ……..من با انجام تمرینات و ورکشاپها سعی میکنم حال خودم رو خوب نگه دارم ولی حال روحی مادر و خواهرهام اصلا خوب نیست …….

ياسمين
    مدیر

سلام ، اين مسئله مربوط به زندگى خودشون هست و نمى شه هيچ پيش داورى و قضاوتى كرد….
    به كسى كارى نداشته باش و تمرينها رو انجام بده و خودت رو در فركانس خوبى قرار بده و به احساس خوب برس…اگر حال تو خوب باشه روى بقيه اثر خوبى مى ذارى

anna kholerdi
    مشارکت کننده

ممنونم یاسمین عزیزم که خیلی با صبوری وقت میذاری برامون

راستش دارم به این فکر میکنم که از دنیا جون برای مامانم وقت مشاوره بگیرم چون بارها ازم کمک میخاد و علرغم اینکه همیشه مقاوم و محکم بوده ولی تو این مورد بسیار مستاصل شده و….

ياسمين
    مدیر

خواهش مى كنم…….فكر خوبيه.

maryam gharagozlou
    مشارکت کننده

سلام نميدونم اين نظرم درست هست يا نه ولي گفتي ازدواج نامتعارف كه از نظر من تمام اين متعارف و غير رو ما تعيين ميكنيم در هر صورت زندگي هركس به خودش و فركانسهاش مربوطه ما نميتونيم دخالتي داشته باشيم فقط ميتوني حال خوبت رو حفظ كني كه باعث حال خوب اطرافيانت بشه

در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.