صفحه اصلی اول انجمن ها خرد جمعی پول ازدست دادن پول

در حال نمایش 7 نوشته (از کل 7)
  • نویسنده
    __.dindina
    مشارکت کننده

اینکه یکی از دوستام ۵۰۰ میلیون ازم دزدی کرده و این سهم هم ارث مادرم بود که درواقع ماله خواهر برادرمو و یه بخش ازمنو دزدی کرده و اینا رو خواهر برادرم نمیدونن.
    ولی من عذاب وجدان میگیرم
    حالا اون بی همه چی ۵۰۰ میلیون دزدی کرده اما من عذاب وجدان گرفتم چون دوست منه بهش اعتماد میکردم توخونه راهش دادم که همه میگفتن این خرابه مادرش بدجنسه.
    واقعا باید چکار کنم عذاب وجدان نداشته باشم و آروم شم
    اون دزدی کرده والانم که با من دوست نیست عکس لخت میذاره برای پسرای پولدار. بعد به هرخصوصیت منفی که خودش داشت و به من برچسب زد که الان خدارو شکر فهمیدم چقدر من باارزشم و بالام و اون حقیر دزده خب هرچند که موفق شده تو دزدیش.
    چکار کنم عذاب وجدان نداشته باشم؟ و اینکه من مطمنم خدا عدالت برقرار میکنه و بدجور جوابشو میده و پولایی که دزدیده از کسی که مادرم نداره بد پولاشو ازدست میده به صورت های بد که خدا میدونه.
    اما میخوام مطمن تر شم ایا خدا جوابشو میده؟
    بلا سرش میاد که منو اینقدر عصبی کرده
    تازه من بهشم نگفتم دزدی کردی دعواشم نکردم و اروم اومدم کنار.
    براش نفرینم نکردم سپردمش دست خدا میدونم سرش میاد اما دیر. من نمیبخشمش تا بلا سرش بیاد. هرچی فحش بهش بدم کمشه.
    نمیدونم چرا اینقدر به موفقیت رسیده با پولای مامانم. مگه دزدی کار خوبیه که موفقه؟؟؟
    ببین من‌واقعا کار ندارم حالا پولم رفته بدرک چرا این اینقدر سو استفاده کرد از اعتمادم. چرا از منی که ده سال همو میشناسیم اینکارارو کرد؟
    خداروشکر که از زندگیم رفت

__.dindina
    مشارکت کننده

شاید الان بگین حس بی ارزشی درون داشتم
    اما اون چی حس با ارزشی داشت با دزدی پولدار شد؟

ياسمين
    مدیر

تو از درون اون خبر ندارى. احساس عذاب وجدان ، ترس ، نگرانى و دلهرهء اون مى تونه در نهايت بهش آسيب بزنه

__.dindina
    مشارکت کننده

اون همیشه در گیر قانون جذبه و مشاوره گرفتن. کسی که توی قانون جذبه واقعا نباید به کسی اسیب بزنه

__.dindina
    مشارکت کننده

سلام عزیزم
    اخه الان که من دوستش نیستم رفته با پسرای پولدار دوست شده و همزمان با چهار پنج پسر دوست میشه ولی به من میگفت نه من با کسی دوست نمیشم ازدواج برام مهم نیست که دیروز فهمیدم با هر پسری میرفته التماس میکرده بیا ازدواج کنیم.نمیفهمم این همه خصوصیات بد چطور تویه ادم جمع میشه و عین خیالش نیست. یعنی اصلا براش مهن نیست چی سر من اورده.
    منم سپردمش به خدا
    دوس دارم برم خونشون فقط بزنمش فحشش بدم این کار اشتباهه من انجام بدم اره؟

ياسمين
    مدیر

بله اشتباهه
    مى تونى از دنيا مشاوره بگيرى

__.dindina
    مشارکت کننده

اره تو فکرم بودم
    مرسی عزیزم❤️

در حال نمایش 7 نوشته (از کل 7)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.