در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • نویسنده
    Elaheh71
    مشارکت کننده

سلام.من قبلاً آدم افسرده ای بودم و اصلا با کسی دوست نمی شدم.اما الآن که توی مسیرم و حالم کم کم داره خوب میشه دلم میخواد دوستای جدید پیدا کنم.چون خیلی تنهام.خیلی کارا توی تنهایی با خودم انجام میدم تا حدی که وقتم کم میارم ولی دوس دارم چندتا دوست خوب داشته باشم که باهاشون خوش بگذرونیم.اما اصلا نمیتونم با کسی ارتباط برقرار کنم.میشه لطفا راهنماییم کنید؟

Statira
    مشارکت کننده

این رو به عنوان یک نیاز از خودت دور کن.تو برای خودت کافی هستی اونقدر با خودت و خلوتت و خدای درونت عشق کن که وقتی عشقت سرریز شد جهان خودش دوستای خوب و سر راهت قرار بده.ممکنه تو نونوایی باشه یا تو سوپری محل یا هرجایی. چجوریش مهم نیست اونقدر از تنهاییت و کارایی که میکنی لذت ببر که وقتی لبریز از حال خوب شدی برای به اشتراک‌گذاشتن حال خوبت جهان خودش آدمهارو در مسیر راهت قرار بده که هم فرکانس با خودتن.

Fariba1373
    مشارکت کننده

سلام.من در گذشته خیلی از خود برترم دور بودم و به همین دلیل توی روابطم زیاد اذیت میشدم ولی از وقتی قوانین رعایت میکنم و توی مسیر قرار گرفتم و با خود برترم در ارتباطم خیلی حالم خوبه و با هر چیزی خوشحال میشم و الان از تنهایم لذت میبرم ولی عاشق کسی شدم که باهاش در ارتباط نیستم ولی زیادی ذهنم درگیر میکنه آیا این طبیعی که من همش بهش فکر میکنم ؟ باید چیکار کنم ؟

ياسمين
    مدیر

سلام بله طبيعيه

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.