سلام وقت بخیرر ما توی یک منطقه ای سطح پایین زندگی میکنیم و خیلی همسایها میان خونمون و مادرمم هیچی بهشون نمیگه و من توی این سروصدا و مزاحمت دارم دیونه میشم نمیدونم باید چیکار کنم هر چی فایل گوش میدم درست نمیشه واقعا نمیدونم باید چطور درونم رو اروم کنم تا بیرونم اروم شه، و خیلی دلم میخاد یک خونه ی کوچولو بخرم و مستقل شم میشه راهنماییم کنید
سلام. تا وقتى باور فراوانى و لياقتت رو افزايش ندادى ، نمى تونى خونه بخرى پس شرايط موجود رو بپذير و ازش نكات مثبتش رو دربيار تا به احساس خوب برسى
جنبه هاى خوب خونه تون اينه كه همسايه ها با مادرت احساس همدلى مى كنن ، اگر شما نباشيد خيالتون راحته كه اونها به مادرتون مى رسن و ….
پس توى هر چيزى كه اذيتت مى كنه دنبال مثبتها باش و سخت نگير…
به مرور متوجه مى شى كه شرايط طورى كه تو دوست دارى تغيير كرده…
میتونی یه خرده از اون فضا فاصله بگیری مثلا بری یه جای خلوت که میتونه فضای باز در خونتون یا پارک خلوت هرجایی که حس خوبی بهت میده واونجا فایلها رو بشنوی یه مدت این کارو بکن همزمان به این فکر کن که من از اینجا برم خونه بازم میتونم آرامش داشته باشم و دائم فکرای خوب ومثبت رو در ذهنت بگذرون .تازمانیکه غر بزنی بگی خسته شدم دیوونه شدم دیگه نمیتونم شرایط همینجوری باقی میمونه. پس تو با این شرایط تو ذهنت بگو من وانرژی من قوی تر از هر شرایطی هست پس خودم میتونم زندگیم رو عوض کنم تو خودت باید خودتو تغییر بدی وقتی تو تغییر کنی همسایه ها هم تغییر میکنن کمتر سمت خونتون میان وشرایطی پیش میاد که مادرت کمتر با همسایه ها ارتباط برقرار میکنه.پس حتی با این اوضاع هرلحظه حال خوبت رو حفظ کن وغرغرهای ذهنت رو خفه کن.راجع به خونه خریدن تو زمانی
میتونی بخری که خودت رو لایق بدونی. احساس لیاقت کنی وحالت از درون با خودت خوب باشه.اعتمادبه نفس خیلی مهمه هم درمورد همسایه ها هم درمورد خونه دار شدن فایلای اعتمادبه نفس خیلی کمکت میکنه بارها گوش بده .