در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • نویسنده
    9797Bahar
    مشارکت کننده

سلام وقت بخیر من دوباره دارم ورکشاپ فرمان رو تکرار میکنم یه ماه جمله تاکیدی ارامش رو تمرین کردم بعد از اون ی ماه تنبلی الان تقریبا یه ماهه صبا تنبلی رو میگم شبا ارامش رو
    منتها خیلی اشفتم شبا تا صب یه عالمه خوابای درهم برهم میبینم. دو سه دفعه دعواهای خونوادگی ، دیشبم وحشتناک خوردم زمین دستم ضرب دید ،کلا به هر طرف که نگا میکنم حس ترس بهم میده همش میترسم دعوا شه و..
    هی میبینم ب خودم میگم صبر داشته باش ولی هی صدایی بهم میگه داری تمرینارو اشتباه انجام میدی و نمیتونی درس انجام بدی و این صدا میخاد جلو تمرین کردنمو بگیره
    من این 3 ماهو هر صبو شب تمرین کردم ولی این صدا همش منو به شک میندازه ک دارم اشتباه انجام میدم البته نشونه هم زیاد دیدم تو این ماه …
    لطفا راهنماییم کنید خیلی حس سردرگمی دارم

ياسمين
    مدیر

سلام. تمرين براى اينه كه تو به احساس خوب و ارامش برسى…. اگرنه تمرين خودش به تنهايى مثل تكليف اجبارى مى شه كه مى خوايم هرچه زودتر تموم بشه بره….پس تمرين رو انجام نده براى اينكه زودتر به نتيجه دلخواهت برسى ! انجام بده تا با اون به احساسِ خوبِ داشتن و زندگى كردن با خواسته ت برسى…
    وقتى كلمهء ارامش رو مى گى بايد روش تمركز كنى و خودت رو در حس و حال خوبى كه ارامش داره ببينى تا موثر باشه….
    وقتى برايند احساساتت در طول روز خوب نيست ، امتدادش در شب بصورت خوابهاى پريشان ديده مى شه….
    اون باورغلط ترس رو هم از بين ببر و جاش يه باور خوب با حس اطمينان جايگزين كن…
    كارى هم به گفتگوهاى ذهنت نداشته باش ذهن منفى بافه و كارى جز اين نداره.

faha1362
    مشارکت کننده

سلام^^
    تمرین برای احساس خوبه و اصلا هست که تو شرایط سخت حال رو خوب کنه وگرنه در ارامش که همه حالشون خوبه…
    در کنار تمارین فکر میکنم خیلی کمک کنه اگر سعی کنید تمرکزتون رو روی چیز های کوچک خوبی بزارید که الان در حال حاظر هست ولی بهشون بی توجهید…شکرگزاری خیلی در ایجاد حال خوبتون بهتون کمک میکنه چون همونطور که خانم گرایلی گفتن نزدیک ترین فرکانس به مبدا هست.همچین راندا برن تو کتاب معجزه شکرگزاری درباره روابط تمرین دادن که فکر میکنم کمک کننده باشه.و در اخر سعی کنید چیز های زیبای روابطتون رو ببینید و بابتش شکرگزار باشید.

9797Bahar
    مشارکت کننده

ممنونم ازتون❤❤❤

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.