صفحه اصلی اول انجمن ها خرد جمعی سلامت اختلال چشمای دخترم

در حال نمایش 8 نوشته (از کل 8)
  • نویسنده
    HAmedeh95
    مشارکت کننده

سلام به بچه های عزیز وفعال من جند روز پیش دخترم بردم سنجش واس مدرسه گفتن ممکن چشمش اختلال داشته باشه ومارو ارجاع دادن تا آخر تیرماه سنجش بینایی .من میتونم با گفتن حملات تاکیدی ونوشتن .دخترم چشماش مشکل نداشته بلش وضعیف نباش ممنونم ازتون

ياسمين
    مدیر

سلام. پیگیر ادامه معاینه باش ولى روى این مسئله اصلا تمرکز نکن. توجهت رو بذار روى سلامتى دخترت ، هوشش و توانمندیها و صفات خوب دیگه ش و بابتش شکرگزار باش. به احساس خوب برس و توى تصویرسازى سلامتى کامل اون رو تجسم کن. مهم اینه که احساست رو خوب نگه دارى و استرس و نگرانى نداشته باشى…

parastookahrizi71
    کاربر

دوست عزیز خودت رو بابت این قضیه ناراحت نکن و تمرکز نکن روی اینکه دخترت عینکی میشه حست رو خوب نگه دار و بابت مهارت ها و استعداد ها و سلامتی دخترت شکر گذار باش.
    و حس وحالت روـخوب نگه دار.

Honey H
    مشارکت کننده

دوست من نگران نباش
    من خودم نزدیک١٢ سال عینک زدن ، چشمامو عمل کردم و الان عالیه عالیم
    تمرکز نکن رو مسله راه حلها پیدامى شن

Mo1353
    مشارکت کننده

تمرکزتو از روی قضیه وردر و بزار روی شادیه وجود دخترت.انسان در هر وضعیت و موقعیتی مستحق شاد زندگی کردن و تجربه کردن خوشحالی و نشاطه. افکار منفی و حس بدت رو کنترل کن و در عین حال معاینات و دستورات پزشکی رو انجام بده

ilin
    مشارکت کننده

عزیزم به نظر من این اصلا چیزی نیست که نگرانش باشی و بابت وجود ارزشمند دخترتون شاکر باش و به چیزای خوبش فک‌کن …اون موقع است که همین نگرانی هم براتون حل میشه و حال دلتان خوب میشه ،از کجا میدونین که این فرکانسیه که دخترتون میفرسته و دوست داره عینکی باشه …ما نمیتونیم بجای بقیه حتی فرزندمون زندگی کنیم و انرژی بفرستیم

Goli61
    مشارکت کننده

سخت نگیر فوقش عینک میزنه یه مدت و به سن مناسب رسید لیزیک میکنه تا اون وقت کلی علم پیشرفت کرده اگه تنبلی چشم هم داشته باشه قابل درمانه غصه نخور .خوشحال باش که بچه ت داره میره مدرسه .که سالمه .که درست راه میره .که هوش خوبی داره .شکرگزاری کن مدام .به بهترین نحو این موضوع حل میشه

HAmedeh95
    مشارکت کننده

سلام بچه ها عزیز حالمو خوب نگه داشتم وبه عینک زدن دخترم اهمیت ندادم وخدارو بخاطر باهوشی سلامتیش وزیبایش شکر کردم دکتر گف شماره چشماش پایینه ودوسال بزنه قطعا صفر میش ومن خیلی خوشحال شدم که خداروشکر مشکل دیگه ایی نداره الهی شکر

در حال نمایش 8 نوشته (از کل 8)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.