صفحه اصلی اول انجمن ها خرد جمعی روابط اختلاف مالی با همسر

• این موضوع 3 پاسخ، 2 کاربر را دارد و آخرین بار در 2 سال پیش بدست ياسمين به‌روزرسانی شده است.
در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • نویسنده
    Arefe.m
    مشارکت کننده

سلام بر عزیز دلی که این پیام رو میخونه.
    من و همسرم دوازده سال زندگی مشترک داریم،و یک سال هست که مهاجرت کردیم. همسرم تمام پول هایی که ایران در یک حساب مشترک داشتیم رو اینجا منتقل کردن به حساب شخص خودش و مقداری از طلاها رو در حساب پدرم در ایران نگه داشتیم. پولی که انتقال دادیم حاصل سالهای کار کردن من و همسرم هست، اما ایشون به دلایلی حاضر نیستن حساب رو اینجا هم مشترک کنیم.من از گفتگوهای صمیمانه برای راضی کردنش شروع کردم، منتها اخرش به دعوا ختم میشه. البته چون من تحت فشار زیاد مهاجرت بسیار بهم ریختم، ایشون ادعا میکنن که دلیل مشترک نکردن حساب اینه.
    بعد از سه سال که از ورکشاپ پول میگذره،مجدد که فایلها رو دارم گوش میدم بنظر خودم اومد که من باور عدم لیاقت دارم که این اتفاق افتاده! راهکارش هم بالا بردن فرکانسم هست تا برسم بهش نه داد و دعوا و خواهش و التماس
    سوالم اینه: ایا راهکاری که من دارم درسته یا نه؟ چون یک مشاوری به من گفتن برو با دعوا،عاشقانه،مداااااام تکرار کن تا بهت بده! اما حالم باهاش بده! چون همسرم در مقابلش فقط داد میزنه و جو خونه متشنج میشه و نمیخوام تاثیر بد روی پسرم بذاره.
    ممنون میشم منو از راهکار خوبتون اگاه کنید

ياسمين
    مدیر

سلام بله درست گفتى
    راهش اينه كه روى خودت كار كنى نه اينكه به التماس بيفتى يا دعوا پيش بياد.
    باورهات رو درست كن بعد مى بينى كه چطور بدون بحث و دعوا ،كارها اونطور كن مى خواى پيش مى ره

Arefe.m
    مشارکت کننده

ممنونم یاسمین عزیز

ياسمين
    مدیر

موفق باشى?

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.