صفحه اصلی اول انجمن ها خرد جمعی روابط اختلاف با همسر وابسته

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • نویسنده
    Arefe.m
    مشارکت کننده

یاسمین جان سلام، امیدوارم سلامت باشی
    عزیز من یه راهنمایی میخوام، ما تقریبا بیشتر از یه ساله که مهاجرت کردیم و اینجا خواهرشوهرم و پسرش در محله ما ساکن هستن. ایشون سینگل مام هستن، و مادرشوهرم بعد از جداییش که تقریبا سه ماه بعد مهاجرت ما بود، اومد پیشش موند و دو ماه پیش برگشت. همسر من هرکاری خواهرش ازش بخواد نه نمیگه! جایی بخواد بره ماشین نداشته باشه، پسرش رو از مدرسه برمیداره میبره کلاس و …
    با اینکه خواهرشوهرم درامذش فوق العاده عالیه و بدون اغراق ده برابر من و همسرم باهم درامد ماهانه داره، اما پولش رو برا این جیزا نمیده از داداشش میخواد…
    من از این ناراحتم که همسرم بدون چون و چرا به خواهرش اره میگه، ولی کافیه من و پسرم مثلا یه چیزی بخوایم! به ما میگه خودتون برید! چرا ماشین رو دربیارم از پارکینگ! با اتوبوس برید! یا پسرم التماسش میکنه بیاد خانوادگی بریم بیرون بهانه میاره و نمیاد
    من میدونم که ایراد از من هست، من بار اول که ضربه خوردم فهمیدم عاشق خودم نیستم و خودم اولویت خودم نیستم که جهان تلنگر زده بهم… ولی شروع کردم رو خودم کار میکنم، چرا مدام داره تکرار میشه؟ چی هست که من نمیتونم بفهممش؟
    مرسی ازت ?

ياسمين
    مدیر

سلام ، بله جهان طبق قانون داره باورها و افكار و احساسات تو رو بهت نشون مى ده . در واقع اين اتفاقاتى كه تعريف كردى ، بازتاب احساسات درونى خودته. كانون توجهت روى خواهرشوهرو زندگى اونه براى همين مسايلى مشابه رو به زندگى ت دعوت مى كنى
    راهش اينه كه احساس ارزشمندى ت رو تا مى تونى افزايش بدى و توجهت رو از ايشون بردارى يعنى بطور كامل اين جريان رو رها كنى . گير ندى !
    اين كارها رو انجام بده و از نتيجه لذت ببر?

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.