در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • نویسنده
    ayda222333666
    مشارکت کننده

سلام
    اگه در خصوص باور لیاقت حس کنم که نسبت به بقیه یسری قابلیت های خاص تری دارم چه از نظر خصوصیات باطنی و از چه نظر خصوصیات ظاهری(این حس به منزله‌ی نگاه از بالا نیست) آیا این خودخواهیه و باید روش کار‌کنم؟حس میکنم اگه این حس رو داشته باشم ممکنه تنبیه بشم از طرف خدا

ياسمين
    مدیر

سلام. نه نشونهء خودخواهى نيست اگر هرجور كه هستى خودت رو دوست داشته باشى و بابتش از خدا سپاسگزار باشى مشكلى نداره…فقط اينو بدون كه باور لياقت و عزت نفس زيرشاخه هاى متعددى داره…
    درضمن روى شناخت خدا بيشتر كار كن.

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام .اینکه توانایی خاصی داشته باشی وخودت بدونی که واقعا در اون موارد خاص توانمندی داری ینی اعتماد به نفس خوبی داری اما اگه توانایی نداری وفقط تظاهر میکنی وبخوای به رخ دیگران بکشی درحالیکه از درون خالی هستی این نشونه ی خودشیفتگی یا خودخواهیه مثل اینکه هیچ اطلاعاتی در زمینه ی تحصیلاتت نداشته باشی مدام به دیگران بگی من متخصص در رشته ی فلان هستم.
    در مورد خدا هم باورغلطی داری خدا هیچوقت مارو تنبیه نمیکنه جهان ،جهان باورهای ماست.

ayda222333666
    مشارکت کننده

ممنونم از پاسخ ها.نه برای به رخ کشیدن.
    وقتی توی تمرینات اعتماد به نفس ویژگیهامو خصوصیاتمو میشمارم چه از لحاظ تواناییها چه از لحاظ خصوصیات ظاهریم..ته دلم یه حسی انگار همش میاد میگه خدا دوست نداره انقدر خودتو تحویل بگیری.با وجود اینکه اینهمه خوندم که عشق از خودمون آغاز میشه.به نظرتون به اون باوری که در من هست چه جملات تاکیدی به کار ببرم.مثلا خدا دوست داره من خودمو دوست داشته باشم؟

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

اصلا جملات تاکیدی لازم نیست فقط فایلها رو مدام گوش بده تا آگاهیت بره بالاتر.
    این طرز فکرت به خاطر باورهای غلطته مطمئن باش خدا دوست داره که ما عاشق خودمون باشیم خودمون رو تحویل بگیریم چون ما همگی بخشی از خدا هستیم و وقتی خودمونو دوست داشته باشیم ینی در اصل خدارو دوست داریم. عشق به خود همون عشق به خداست

در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.