صفحه اصلی اول انجمن ها خرد جمعی ارتباط با خدا احساس فلج شدن در خواب

در حال نمایش 6 نوشته (از کل 6)
  • نویسنده
    Eshgh
    مشارکت کننده

سلام ،باسمین جان این چند روز خیلی اینجا سوال پرسیدم چون خیلی ذهنم درگیره.خبلی به خدا و انرژی و روح فکر میکنمهمش برام این سوال پیش نیومد که آدمایی مثل آشو یا بقیه عرفا که از مدیتیشن حرف میزنن و رفتن به درون و میگن چی میبینن؟؟ درگیر مسائل چشم سوم شدم و تمرکز میکردم روش…
    تا اینکه دیشب اتفاق عجیبی تو خواب رخ داد ،واقعا ساعت ۳:۳۰با صدای کوبیدن بیدار شدم، دوباره خوابیدم خیلی ترسیدم وسط خواب یهو احساس کردم یه نیرویی تمام وجودم رو به سمت خودش می‌کشن و بدنم میلرزید،هرچقدر همسرم و صدا میکردم نمی‌شوید و هرچقد تکون می‌خوردم تاثیر نداشت، انگار فلج شده بودم ،اصلا خواب نبود،یعنی چی بود؟؟؟ واقعا میترسم دوباره بخوابم،مطمئنم توهم ذهنم نبود… لطفا کمکم کنید .
    هرکس تجربه مشابه داره لطفا بیان کنه.
    ممنونم.

ياسمين
    مدیر

سلام. خودت رو درگير مسايلى مثل چشم سوم نكن. توجهت رو بذار روى تغيير باورها و فركانسهاى درست. وقتى درطول روز افكار و احساسات خوبى داشته باشى امتدادش رو بصورت خواب مى بينى…
    مديتيشن روزانه كمك مى كنه كه ارامش داشته باشى. يادمى گيرى كه اگر افكار مختلف به سراغت اومدن ، دوباره به نفس هات رجوع كنى ….

Eshgh
    مشارکت کننده

ممنونم یاسمین جان،فقط اون اتفاق یعنی نتیجه افکار منفی و استرسه و روح و جن و این داستانها نیست؟؟؟؟؟

ياسمين
    مدیر

بله.از ناخوداگاهت مياد

Eshgh
    مشارکت کننده

خیلی ممنونم ?

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام.فقط به خاطر توجه کردنت به این چیزها این اتفاق برات افتاده .پس خیالت راحت هیچ اتفاقی نمی‌افته اگه دیگه خودتو درگیر نکنی.
    ذهن هرچی خوراکش باشه همونو بهت تحویل میده دقیقا خودت رو درگیر چیزایی کردی که واسه ذهنت ترس ایجاد کرده ودر ناخودآگاهت تصوراتی رو برات به وجود آورده که فکر کردی واقعیت بوده
    به نظرم خودت رو وذهنت رو مشغول چیزایی که به درد زندگیت ورشد زمینیت نمیکنن نکن
    چون از مسیر درست منحرف میشی وتوجهت میره به چیزایی که اصلا تاثیری در زندگی تو ندارن
    مثل این میمونه توی جاده میخوای بری به یه شهر تو مسیرت یه راه فرعی میبینی ومیری تواین راه فرعی واصلا مسیر اصلیت رو گم میکنی وهیچوقت به اون شهر مقصد نمیرسی.

در حال نمایش 6 نوشته (از کل 6)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.