صفحه اصلی اول انجمن ها خرد جمعی روابط احساس تنها‌تر شدن

در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • نویسنده
    Mehrnooshh
    مشارکت کننده

سلام. وقت بخیر.
    احساس میکنم هیچ آدمی برام نمونده. احساس میکنم آدم های اطرافم صرفا به‌خاطر اینکه درددل‌هاشون رو شنوا بودم کنارم بودند و الان که تصمیم گرفتم این‌کار رو نکنم هیچ کس برام نمونده و این موضوع خیلی تنها و افسرده‌ام کرده
    و حتی هنگامی که به گذشته و روابطم با دوستام فکر میکنم مدام خودم رو سرزنش میکنم و میگم من سربار بودم براشون و همه منو به زور تحمل میکردند و به روم نمیوردند. حتی نمیدونم کدوم حسم درسته
    دلیل این حس‌هام چی میتونه باشه؟
    باید براش چیکار کنم؟

ياسمين
    مدیر

سلام. دليلش اينه كه خوشحالى خودت رو منوط به حضور اونا كرده بودى. با تنهايى خودت ، احساس خوبى ندارى. بخاطر اينه كه اعتمادبنفس و عزت نفست كافى نيست. ٦ فايل در اين مورد هست بارها گوش كن و دست از سرزنش خودت بردار.

Mehrnooshh
    مشارکت کننده

ممنونم یاسمین جان♥️

foroogh soodani
    مشارکت کننده

تنهاییت رو دوست داشته باش، منم قبلا” مثل تو بودم ولی الآن من عاشق تنهاییم هستم، واقعا” ازش لذت میبرم، کتاب می خونم، فیلم میبینم، گاهی تنها بیرون میرم، ولی الآن دوستام هستن که پیگیر من هستن
    با خودت فکر کن، اصلا” نباشن چه اهمیتی داره، چه اثری روی زندگیت دارن، مطمئن باش وقتی عاشق تنهاییت بشی دوستات دیگه نمیذاره یکم نفس بکشی
    شایدم دوستای جدید هم فرکانس خودت پیدا کنی از اون نوعی که دیگه اهل درد و دل نباشن ولی اهل بگو و بخند و تفریح هستن

8078farnaz
    مشارکت کننده

منم دقیقاااا همین شرایط رو گذروندم اولش خیلی سخته حالت بد میشه اینکه کسی نیست بری بیرون باهاش حس سرخوردگی میکنی ولی بعد از سه چهار روز که باخودت تنهایی وقت میگذرونی میگی نهه خیلی هم بد نشدا ،روزایی ک فکر میکنی بشینی تو خونه بهتره ب زور اماده شو یکم برو قدم بزن ،ی فیلم ببین ، لایو دنیا رو ببین نتایج بچه ها رو بخون کم کم با خودت آشتی میکنی دیگه مثل قبل تنهایی اذیتت نمیکنه

در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.