در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • نویسنده
    Shara
    مشارکت کننده

سلام به همگی 🙂
    من یه مدتی هست روی خودم کار میکنم، و مثلا رفتاری رو که از دیگران میبینم و من رو اذیت می کنه رو باعثش رو خودم میبینم. ( اینکه سعی می کنم ایراد این رو بفهمم که چرا برخورد دیگران من رو ناراحت می کنه) همین باعث شده که خیلی از ایرادهای خودم رو هی کشف کنم. و مدتی هست که افکارم آرامش نداره. خودم رو به چشم انتقادی نگاه می کنم همش. از خودم و کارایی که کردم، یا شخصیتی که مثلا رنجور هست، یا حساس هست، یا توقع داره، یا غرور داره، بدم اومده، و همه اینا رو در خودم میبینم. اینا از وقتی شروع شد که نخواستم انگشت اتهام رو روی کسی بذارم.
    ولی انگاری حالا که همش خودم رو میپام، نمیتونم خودم رو دوست داشته باشم، و بیشتر خودم رو مقصر میبینیم یا شخصیتم رو زیر سوال میبرم، و هی عذاب وجدان هم دارم.

شما از تجربه تون می گید. اینکه اگه اشکالی تو خودتون پیدا کردید، و خودتون رو شناختید چطور با این حال خودتون رو همزمان می‌بخشید یا عزت نفس تون رو بالا میبرید ؟! یا خودتون رو دوست دارید.

من سعی کردم مانترا بگم، حالا ببینم کی جواب میده . ولی ممنون میشم کمکم کنید و اینجوری دلگرم می شم.

ياسمين
    مدیر

سلام ، عزت نفس و احساس ارزشمندى و احساس لياقت ، با سرزنش خود ، بدتر مى شه
    بايد خودت رو با تمام خصوصياتى كه دارى بپذيرى. ما انسانيم و اومديم روى كره زمين كه تجربه كنيم ، درس بگيريم و لذت ببريم
    توى فايلها تمرينات اعتمادبنفس هست اونها رو انجام بده
    يكى از اونها نوشتن خصوصيات ظاهرى ، فيزيكى و هر خصوصيت و مهارت خوبى كه دارى هست
    تمركزت رو روى اونها بذار

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.