در حال نمایش 6 نوشته (از کل 6)
  • نویسنده
    Afsane64
    مشارکت کننده

سلام به همگی من هم مدتی هست که با قوانین آشنا شدم با این که با تمرینات ثابت نتونستم خودمو تغییر بدم ولی حداقل از روی صندلی قربانی بلند شدم و علت تضادهای زندگیمو راحت تر می فهمم ولی در زمینه روابط هنوز خیلی نو پا هستم و موقع تضاد در روابط نمیدونم چه کار باید بکنم من با فردی که مجبور بودم هفته ای یک بار ببینمش تنش داشتم و تخیله انرژی میشدم سعی کردم با نادیده گرفتن و دعوت کردن خودم به آرامش این موضوع رو حل کنم و موفق شدم این آدم از زندگی من حذف شد اما دوباره با فرد دیگه این تضاد برام تکرار شده و دقیقا مجبورم ملاقاتش کنم متاسفانه نشخوار ذهنیم بیشتر شده تو ذهنم همش باهاش میجنگم از یه طرف میگم شاید اون آدم قبلی نادیده میگرفتم و تو مشکلاتش بهش کمک نکردم دارم قانون کارما رو با این فرد جدید تجربه میکنم یا واقعا به این خاطره که هنوز درونم خیلی مشکل داره که باز برام تکرار شده ممنون میشم راهنمایی بفرمایید و با اجبار در ملاقاتش چه کار کنم

ياسمين
    مدیر

سلام. توجه و نگرانى و ترس تو بابت ملاقات با افرادى با اين خصوصيات ، باعث شده مدام با افراد مشابهى روبرو بشى….درواقع باور كردى كه اين مدل آدم هميشه سرراه تو ظاهر مى شن و بايد براى راحت شدن از دستشون تلاش ذهنى و فيزيكى انجام بدى…در ضمن خودت رو هنوز دست كم مى گيرى .. چرا بايد حرفاى منفى و مشكلات يه نفر رو گوش بدى ؟؟اولويت زندگى تو ، خودت هستى ! هروقت از درون خودتو لايق ارتباط با آدمهاى پرانرژى و شاد و مثبت بدونى ، افرادى وارد زندگى ت مى شن كه اين خصوصيات رو دارن….

Afsane64
    مشارکت کننده

یاسمین جان ممنونم از راهنماییت یه سوال دیگه هم داشتم این که اگر من پیش قدم بشم و با اون طرف وارد صحبت بشم که حداقل تو دیدارمون که هفته ای یک بار هست تنش نباشه و فرصتی برای بهبود رابطه مون باشه وبه این حرف قدیمی که میگن بخشش از بزرگانه عمل کنم نظرتون چیه ممکنه با این کار حس نالایقی بهم دست بده با توجه به این که عکس العمل طرف مقابلمو نمیدونم یا کلا این فکر رها کنم

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام.باید تلاشت رو برای تغییر خودت بیشتر کنی وهر روز بیشتر وبیشتر توجهت رو بذاری روی خودت وتغییر خودت.
    اون آدم قبلی فقط به شکل فیزیکی حذف شده بوده اما در ذهنت ودر ناخودآگاهت هنوز بهش فکر میکردی شاید خودت متوجه نبودی ولی ذهنت کارشو میکرده ومدام بهت گفته نکنه دوباره این آدم بیاد سر راهم .
    تا میتونی ۶فایل اعتمادبه نفس وفایلهای باورها و روابط موفق که ۳تا هستن حتما گوش بده
    مطمئن باش خودتو که تغییر بدی دیگه نگران روابطت نمیشی چون به شکل خودکار آدمای خوب سر راهت میان.
    در مورد کارما هم که گفتی هیچ ربطی نداره که چون بهش کمک نکردم الان رابطه ی بدی دارم فقط فرکانس وانرژی درونی خودته که اینجور روابط رو میبینی.

ياسمين
    مدیر

فعلا فقط كافيه توجهت رو از روى اين فرد بردارى و روى خودباورى خودت كار كنى….

Afsane64
    مشارکت کننده

ممنونم از همگی به امید خدا با قدرت بیشتری تغییر دادن خودمو شروع میکنم

در حال نمایش 6 نوشته (از کل 6)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.