صفحه اصلی اول انجمن ها خرد جمعی رشد فردی اتفاقاتی که رخ میده

در حال نمایش 6 نوشته (از کل 6)
  • نویسنده
    moji2117
    مشارکت کننده

سلام
    دنیا جان بار ها بار ها تو فایل های مختلف گفته هر چیزی که اتفاق میافته و افتاده رو خودمون با فرکانس هامون به وجود اوردیم
    مثال های مختلف از رد از شدن از خیابونی که دعوا شده یا اشغال تو خیابون ریخته و میتونستیم بین اینهمه خیابون تو شهر از اون مسیر نریم مسیری بریم که پر از زیبایی و گل و لبخند و خنده مردم باشه و این به صورت اتفاقات ریز درشت برام افتاده و امثال دیگه
    خب چه باوری دارم که نمیتونم همه شو به راحتی قبول کنم یا اینکه یه جاهایی اصلا قبول نمیکنم چیکار کنم فایل هایی هست که مربوط به این باشه بار ها گوش کنم یا کتابی که معرفی کنید بتونم بخونم بیشتر تر کمک کنه که هر اتفاقی برام افتاده خودم به وجود اوردم و اینجوری به نظرم پذیرش و مسئولیت پذیریم بیشتر تر میشه

ياسمين
    مدیر

سلام. تعداد فايلهاى رايگان زياده ولى براى اينكه بتونى اونا رو كامل درك كنى بايد هر كدوم رو بارها گوش كنى. ممكنه بار سوم به جمله اى برخورد كنى كه اصلا نشنيده بودى !! وركشاپها هم پر از نكته ند

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام.درسته که هر اتفاقی به درون ما برمیگرده وقطعا اگه چیز خوبی نمی‌بینیم دلیلش ایرادی در درون وباورهای خودمونه اما قرار نیست با دیدن هر اتفاق مدام به خودت سخت بگیری که چرا این اتفاق رو من دیدم یا چرا از جایی که زیباس رد نشدم.
    مطمئنن همه ی ما ها آدمیم وهرچقدرم عالی باشیم یه گوشه هایی از ذهنمون باورهای غلطی داریم که شاید خودمون ندونیم .پس بهتره بیشتر نظاره گر باشیم وازشون رد بشیم واگه اتفاقی رو که دوست نداریم دیدیم بهش توجه نکنیم همین.
    کتاب نیمه ی تاریک وجود از دبی فورد هست خوبه بخونی

moji2117
    مشارکت کننده

دقیقا درسته فاطمه خانم هر چیزی میبینم فقط خودمو سرزنش میکنم و خیلی کلنجار تو ذهنم میره داری چیکار میکنی چرا اینجوری میکنی و چرا درست رفتار نمیکنی و خیلی چیزای دیگه
    چشم حتما اتفاقا گرفتم تازه دارم میخونم و کتاب سفر روح

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

عزیزم.موفق باشی فقط هیچوقت برای هیچ چیز خودتو سرزنش نکن چون بدترین چیزه نمیذاره به جلو حرکت کنی

moji2117
    مشارکت کننده

مرسی خیلی ممنونم ?چشم

در حال نمایش 6 نوشته (از کل 6)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.