• این موضوع 3 پاسخ، 2 کاربر را دارد و آخرین بار در 4 سال پیش بدست ياسمين به‌روزرسانی شده است.
در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • نویسنده
    Faran Kamali
    مشارکت کننده

سلام و وقت خوش به یاسمین عزیز،
    تقریبا یکسال هست که از وورکشاپ پول میگزره و از همان ابتدا تمرین ها را انجام دادم الان سوالم در مورد ابر تکنیک سوم هست .من همچنان تکرار جمله ام را دارم و خیلی گشایش ها برام بوده در همه ی زمینه یعنی آنقدر باورهای غلط و محدود داشتم و اصلا ذره ی هم شک نمی‌کردم و فکر میکردم درست هستند و من خیلی قوی ام . آن مقدار گفته شده هنوز به دست نیومده ،من همچنان در حال تمرین هستم و بدون عجله البته و بدون انتظار چون باورم شده که حتما خوبی در پیش رو هست. حالا که یکسال تقریبا گذشته میخواهم بدانم باید تغییر در رقم بدهم و یا چون هنوز به آن نرسیدم همچنان همان را تکرار کنم ؟،سپاس فراوان از وقتی که برای پاسخگویی در نظر می‌گیرید .

ياسمين
    مدیر

سلام دوست عزيز. چند نكته ؛
    وقتى تمرينها رو انجام مى دى احساست خوب مى شه ؟
    عنصر زمان رو حذف كردى ؟ كه بتونى از مسير لذت ببرى؟
    فكر نمى كنى كه به اون مبلغ وابسته شدى ؟ يعنى خيلى برات مهمه كه اتفاق بيفته؟

Faran Kamali
    مشارکت کننده

سلام یاسمن جان درواقع اصلا زمان را حس نمیکنم و حالم خوبه یعنی کل روزم شارژ هستم?? فقط به جهت اینکه حال خوبی دارم و همچنان میخواهم ادامه بدم میخواستم بدانم همان رقم و جمله بگم یا تغییر بدم من اوایل خیلی روی رسیدن تاکید داشتم الان اصلا برام مهم نیست این رقم یا هر رقمی آنقدر که احساسم خوبهو روزم پر از برکت میشه با این تمرین،.صرفا جهت درست انجام دادن تمرین سوال کردم ،?رقم برام مهم نیست واقعا چون حس عالی دارم .ممنون از وقتی که برای پاسخگویی می‌زاری?❤️ سپاسگزارم

ياسمين
    مدیر

سلام. خوبه ادامه بده

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.