• این موضوع 6 پاسخ، 3 کاربر را دارد و آخرین بار در 4 سال، 8 ماه پیش بدست S S به‌روزرسانی شده است.
در حال نمایش 7 نوشته (از کل 7)
  • نویسنده
    ستاره
    مشارکت کننده

سلام دوستان
    من حدود یک ماه دیگه ازمون دارم
    من تمرینات ذهنی رو انجام دادم
    ولی باز ی ترسی دارم ک میگم حجم مطالب زیاده و تو وقت کمی داری
    میشه راهنمایی کنین این ترسو چطور بر طرف کنم
    ممنونم

ياسمين
    مدیر

سلام. تمرینات رو ادامه بده و به نتیجه عالى و حمایت و پشتیبانى خدا ایمان کامل داشته باش. اون ایمان قلبى و اطمینان خاطرى که ایجاد مى کنى ترس رو از بین مى بره.
    خودت رو بزرگتر از ازمون و حجم مطالب و … بدون. اونا رو خیلى کوچیک کن تا از بالا بتونى بهشون نگاه کنى و به نظرت ناچیز و اسون بیاد.
    بدون استرس با برنامه ریزى مناسب به خوندن ادامه بده.
    توى تصویر سازى نتیجه عالى و خوشحالى خودت رو تجسم کن تا احساسش کنى. هر وقت احساس داشتن چیزى رو بتونى ایجاد کنى ، به همون خواسته مى رسى. موفق باشى??

parastookahrizi71
    کاربر

ستاره عزیز به خودت ایمان داشته باش و باور داشته باش که موفق میشی.
    به همون روال مطالعاتت رو ادامه بده و به این باور برس که خدا همراهته تلاشت رو بکن چیزی کم نزار وـمطمن باش خدا تلاشت رو بی خواب نمیگذاره.
    توی نوشتن روزانه ات خودت رو قبول شده ببین و تصویر سازی کن با بهترین حس و حال.
    وقتی ما خدایی داریم که حواسش شبانه روز به مااست دیگه ترس و استرس چــرا؟؟؟؟؟؟

Goli61
    مشارکت کننده

من میگم از دنیا جان مشاوره بگیر .دختر یک ماه دیگه ازمون داری اونوقت داری انرژیت رو سر این ترس از دست میدی ؟

تمرینهای لیاقت رو انجام بده که حتی اگه نرسیدی همه رو بخونی معجزه بشه و قبول بشی

ستاره
    مشارکت کننده

سلام یاسمین جان
    پاسخت خیلی خوشحالم کرد و کلی بهم انرژی دادی خصوصا که گفتی از بالا ببین مطالب رو تا برات کوچیک بشن
    گاهی ی جمله میتونه خیلی اثربخش باشه مرسی

ياسمين
    مدیر

چقدر عالى تاثیر داشته. شاد و موفق باشى???

S S
    مشارکت کننده

سلام دوست عزیز
    فقط باور داشته باش که موفق میشی هر روز سناریو نویسی کن و تو تصوراتت خودت را در آزمون قبول شده ببین
    تو یکماه باقی مانده ذهنتو با مدیتیشن آروم کن
    موفق باشی ?

در حال نمایش 7 نوشته (از کل 7)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.