در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • نویسنده
    Zahra73
    مشارکت کننده

سلام دوستای هم فرکانسی عزیزم
    من دوباره درآزمون استخدامی شرکت میکنم اما نمیتونم قبول بشم و حتی حد نصاب مصاحبه رو بیارم
    بااینکه چند ماه هردوبار از همه چیز زدم که درس بخونم
    ولی انگار ته ذهنم یه چیز فرا و دست نیافتنی میدونمش
    مثلا هردوبار تاکید داشتم حتی پدر و مادرم نفهمن که آزمون دارم که اگه قبول نشدم نگن چقد آزمون میده و قبول نمیشه
    بااینکه خیلی براش تلاش کردم ولی همش ته ذهنم نگران اینم و یه استرسی دارم. الان دوباره میگن آزمونه و من نمیدونم از نظر ذهنی چطور رو خودم کار کنم که بتونم با آرامش فقط درس بخونم و این فکرا نیاد تو سرم

ياسمين
    مدیر

سلام. همين كه اين آرزو برات دست نيافتنى هستش و خودت رو لايق اون نمى دونى ، موانعى هستند كه هرچقدر تلاش كنى ، نمى ذارن بهش برسى….
    ترس نگرانى و دلهره يعنى آرزو كردن براى چيزى كه نمى خواى …. احساست رو نسبت بهش خوب كن. يعنى چى ؟؟ ؛ يعنى خودت رو باور داشته باش ، احساس ارزشمندى بكن و بعد بسپرش به خدا. رهاش كن و به اون گير نده.
    هر وقت احساس رهايى و آرامش داشته باشى ، اتفاقاتى مى افته كه احساس خوبت بيشتر مى شه …. از راههايى كه حتا نمى تونى حدس بزنى…. حتا شغلهاى بهتر…

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

از آزمون استخدامی یه غول برای خودت نساز درصورتی میتونی موفق بشی که خیلی عادی باشه برات درسته که داشتن استرس برای یه موقعیت عادیه اما زیاده از حد بهش پروبال نده .تو ونیروی درونی تو خیلی بزرگتر از یه آزمون کوچیکه پس فقط باید انقدر اعتمادبه نفست رو ببری بالا که اصلا به چشمت نیاد واینکه میگی نمیخوام پدرو مادرم بفهمن که بگن چقدر آزمون میدی همین نشون دهنده اینه که لازمه اعتمادبه نفست رو انقدر بالاتر ببری که دیگه نظر هیچکس برات مهم نباشه شاید تو دلت بخواد هزار بار آزمون بدی واین به خودت مربوطه نه هیچکس .فقط روی خودت کار کن باور جدید بساز که من هر آزمونی شرکت کنم موفق میشم وانقدر تکرار کن که وارد ناخودآگاهت بشه .واز همه مهمتر باور تو به نیرویی برتر هست که هر لحظه تو رو حمایت میکنه ومسیر رو بهت نشون میده پس همه چی رو با خیال راحت میسپری واون از هزاران راهی که تو نمیدونی تورو به خواستت میرسونه فقط باورش کن که همراهته کنارته دستاتو گرفته ولت نمیکنه توام محکم ادامه بده وبه نظر کسی اهمیت نده

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.