صفحه اصلی اول › انجمن ها › خرد جمعی › ارتباط با خدا › آرامش روح از دنیا رفتگان
- این موضوع 24 پاسخ، 1 کاربر را دارد و آخرین بار در 5 سال، 3 ماه پیش بدست
Jino بهروزرسانی شده است.
-
نویسندهنوشتهها
-
26/اسفند/1399 در 23:15 #43310
دنیا گرایلی
مدیرکلبرای کسی که نخاد باور کنه همیشه دلایلزیادی وجود داره همینطور برای کسی که بخاد باور کنه این تو اصل موضوع تغییری ایجاد نمیکنه
26/اسفند/1399 در 23:16 #43311Goli61
مشارکت کنندهما اگه بیل زنیم باغچه ی خودمون رو بیل بزنیم … ما باید برای شادی خودمون تلاش کنیم .ما مسئولیتی در قبال اموات نداریم .اونا بسته به نوع زندگیشون در این جهان خونه ای در جهان دیگر دارن و اینقدر حالشون خوبه که حتی به ماها فکر هم نمیکنن .این احساس گناه که وای چکار کنم فلانی حالش بعد مرگ خوب بشه یه خوره ی ذهنی هست که باید با تمرین از بین ببریش
26/اسفند/1399 در 23:17 #43312parastookahrizi71
کاربردوست عزیز کسی که از این دنیا رفته خودش آرامش روحی داره وحالش خوبه شما میتونید با محبت وخوشرفتاری با اطرافیانتون حال خوب رو به خودتون هدیه کنید.
26/اسفند/1399 در 23:19 #43313Mo1353
مشارکت کنندهفرستادن فاتحه و صلوات و خیر کردن واسه آرامشه زنده هاست.اونی که جسم فیزیکیشو ترک کرده چیزی نیاز نداره. اینم از آموزشهای غلطه که خوشبختانه نسل جدید راحت تر دارن باهاش برخورد میکنن و سطح آگاهی در این زمینه پیشرفت زیادی داره.با خیال راحت از خوب بودن حال درگذشتگان از بودن عزیزانمون لذت ببریم
26/اسفند/1399 در 23:20 #43314Honey H
مشارکت کنندهمریم جان اگه از این دنیا گریزانه و به امید مردن دارى روزهاتو سپرى مى کنى باید بگم که ضرر سنگینى دارى متحمل مى شى. چون انقدر باید به این کره خاکى بیاى تا شبیه خدا بشى.اگه مى خواى به آرامش ابدى برسى باید شبیه انرژى منبع که همون خداست بشى یا خودش بشى
این کتاب رو بخون و از همه مهمتر بخواه که باورش کنى
من با خوندن این کتاب احساس خوبى به مرگ پیدا کردم چون حالم با دونستن قوانین بعد از مرگ خوبه…
همونطور که قوانین مى گن حالت با هرچى خوبه ،اون درسته براى شخص تو چون باور تو اینه.26/اسفند/1399 در 23:21 #43315Goli61
مشارکت کنندهاونا باید برای حال خوب تو یه کاری کنن چون دستشون خییییلی بازه چون دیگه وصل شدن به منبع انرژی چون اصلا درد و رنجی ندارن که ادم زمینی که خودش سرشار از نقصان و بعضا بدبختیه بخواد برا آرامششون کاری انجام بده .
26/اسفند/1399 در 23:22 #43316Goli61
مشارکت کنندهظاهرا آش کشک خاله است خودتو ناراحت نکن شاید زندگی بعدی یه جای خوبتر به دنیا اومدیم یا مثلا انسان خفن تری از ما پدید امد که خیلی قدرت داره .
26/اسفند/1399 در 23:23 #43317Goli61
مشارکت کنندهمن در مورد امام علی همچین چیزی رو شنیده بودم که در زمانهای مختلف از بدو آفرینش وجود داشتن ولی متوجه نمیشدم جریان چیه و چطور ممکنه .توالی روح میتونه جواب این سوال باشه .که البته شنیدم باز هم امام علی به این دنیا برمیگردن .
26/اسفند/1399 در 23:25 #43318Jino
مشارکت کنندهسلام دوستان من چند روز پیش فایل بزرگی و کوچکی تضادها رو که گوش میدادم اون قسمتش که دنیا جون میگه ما خودمون انتخاب میکنید که به این دنیا بیایم و بیشتر رشد و پیشرفت کنیم خیلی برام جالب بود منو یاد چند تا خواب و خاطره که در سال های قبل داشتم انداخت اومدم خرد جمعی رو خوندم که این صحبت های شما رو دیدم دوباره همون حس رو داشتم. اون موقع و حتی الانم آگاهی زیادی در مورد این مسائل نداشتم امه همه حرفاتونو و این اتفاقا رو دیدم و اتفاق افتاده.
چند سال پیش که داشتم با یکی از دوستام حرف میزدم یهویی یه جرقه تو ذهنم ایجاد شد و گفتم من به این دنیا تعلق ندارم و از طرف خدا اومدم چند وقتی اینجا باشم و برگردم حتی گفتم من به زمین خاکی تعلق ندارم و برای ماموریتی اومدم و باید برگردم پیش خدا. الان که فکرشو میکنم میبینم اصلا این حرف اتفاقی نبوده و خودم خواستم بیام اینجا و دوباره باید برگردم. اوه خدای من26/اسفند/1399 در 23:25 #43319Jino
مشارکت کنندهنمویدونم گفتنش درسته یا اما چند بار خواب دیدم که با پیامبر و امامان دور هم جمع شدیم و مشغول صحبت کردین هستیم. یک بار هم خواب دیدم لباس بلند سفید پوشیدم و شبیه فرشته های آسمون دارم پرواز میکنم و دقیقا روی همین خونه ای که الان زندگی میکنم نشستم و موندم. این یعنی اینکه خودم انتخاب کردم در قالب همین فردی که الان هستم بیام رو زمین و زندگی کنم؟
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.