در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • نویسنده
    Saminhoho
    مشارکت کننده

سلام
    ذهن من همش میپرسه خب حالا که قوانین رو یاد میگیری، آرزوهات برآورده بشن، پولدار بشی هر چی میخوای بخری و جفت روحی پیدا کنی و…. خب بعدش چی؟ وقتی همچی داشته باشی ذوق هیچی نداری، وقتی همه آرزوهات برآورده بشن دیگه آرزو نداری، ته همش چی؟ میشه بگین چه جوابی باید بدم بهش؟ ?

ياسمين
    مدیر

سلام. بله براى همينه كه تاكيد مى شه از مسير لذت ببريد و قدر لحظهء حال رو بدونيد …چون ته ش وقتى به خواسته رسيدى ، فورا برات عادى مى شه و بايد هدف و ارزوى ديگه اى براى خودت پيدا كنى…توى مسير درست نه تنها به احساس خوب مى رسى بلكه رسالتت رو هم پيدا مى كنى..

Fatemeh6761
    مشارکت کننده

سلام .به پوچی رسیدن ممکنه در هر لحظه از رسیدنهای زندگی باشه که من مثلا به پول زیادی رسیدم خوب حالا که چی ؟
    وقتی که من از همه لحاظ غرق در لذت ونعمت بشم وبه هر چیزی که میخواستم رسیدم اونوقته که برای از بین بردن این حس پوچی میتونم با کمکم به دیگران، با لبخند هر روز صبحم به خودم وخانوادم به اونها آرامش بدم ویا ودر حدواندازه ی خودم این حال خوبم رو به دیگران بدم واگه تونستم بهشون یاد بدم که چطور میتونن به حال خوب وآرامش برسن واز این طریق باعث گسترش جهانم بشم وهمین قدم خیلی بزرگیه برای رسیدن خود شناسی.

Saminhoho
    مشارکت کننده

❤️❤️❤️

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.