صفحه اصلی اول انجمن ها خرد جمعی روابط آخرش حس بد کار خودشو کرد

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 26)
  • نویسنده
    Nastaran123
    مشارکت کننده

سلام ،
    من قبلا در باره ی رابطه ی جدیدم خیلی سوال پرسیده بودم خیلی نگران بودم و حس خوبی نداشتم و.. حتما یادتون هست بلاخره این اتفاق افتاد و خیلی یدفعه همه چیز زیر و رو شد تمام احساستی که داشتم اتفاق افتاد فرکانسها الان که این اتفاق افتاد تازه متوجه شدم که قدر اوت آدم و رابطه ی خوب رو نمیدونستم و با دستای خودم خرابش کردم هر بار بهانه ای میوردم مشکل پیش میاوردم توی رابطه تا خرش واقعا خراب شد الان تازه میفهمم شکر گذارش نبودم و هم اینکه حس لیاقت نداشتم تازه فهمیدم چقدر دوستش دارم و حسرت میخورم که باعث از دست دادنش شدم الان میتونم با فرکانس و تمرین درستش کنم ؟ باید فقط باور لیاقت رو افزایش بدم ؟ این تضاد برای باور لیاقت بوجود آوند و شکرگزار نبودن از وجود اون رابطه و اون فرد نه تنها با خودش رابطه خراب شد بلکه با مامانش هم خراب شد میتونم رابطه رو برگردونن اگر همه ی تنرینها رو انجام بدم حال و حسم رو خوب نگه دارم و روی خودم کار کنم ؟ بهم گفت تمومش کنیم و تصمیمی هم عوض نمیشه حتی قبلا میگفت اگر تموم شد دوست معمولی بمونیم الان گفت دوست معمولی هم نمیخوام میخوام کلا تمومش کنم

ياسمين
    مدیر

سلام. به اون شخص وابسته شدى و همين باعث مى شه ازش دورتر بشى. بايد با تنها بودن خودت حال كنى ، خودتو بيشتر دوست داشته باشى و حس ارزشمندى ت رو افزايش بدى در كنارش باور فراوانى ت هم بايد تقويت بشه. وقتى در طول روز حس ت خوب باشه و باورهات هم درست ، يا اون شخص برمى گرده يا ادم بهترى پيدا مى شه.

Nastaran123
    مشارکت کننده

درسته حتما ولی خیلیان احساس گناه میکنم اینکه خودم باعث شدم واقعا همه چیز عالی بود

Nastaran123
    مشارکت کننده

با حس گناه و خودسرزنشگریم چی کار کنم چرا الان باید این شخص خوب سر راهم قرار می‌گرفت که با اشتباهم وقتی هنوز روی خودم و فرکانسهام کامل کار نکردم خرابش کنم

ياسمين
    مدیر

بخاطر باور كمبود و عزت نفس كم ، اين احساس گناه بيشتر اذيتت مى كنه. درس تضادى كه پيش امده رو بگير. مطمئن باش در نهايت همه چيز به نفع توست…

Nastaran123
    مشارکت کننده

یعنی حتی چیزهایی هم که خراب میکنیم با فرکاتسهای خودمون به نفعمونه؟ مثلا اون آدم مناسب نبوده به هر دلیلی که من خبر ندارم ؟

ياسمين
    مدیر

اگر در مسير تغيير و ايجاد باورهاى مناسب باشى ، ادم مناسبترى كه حتا فكرشم نمى كنى ، وارد زندگى ت مى شه.

Nastaran123
    مشارکت کننده

کاملا درسته مرسی عزیزم.
    الان با این تضاد با این احساسات بدی که دارم باید چی کار کنم چطوری حسم رو خوب کنم.دلم میخواد از احساستن حرف بزنم برای یک دوست مثلا ولی هیچ کس رو اینجا ندارن هیچ دوستی ندارم

ياسمين
    مدیر

بهترين كار اينه كه هرچى اذيتت مى كنه ، بنويسى.

Nastaran123
    مشارکت کننده

نوشتم هنوز حلم بد نمیتونم خودمو ببخشم بعد کلی پیام هم دادم بهش و زنگ زدم نتونستم جلوی خودمو بگیرم یک هفته هست که درگیرم این دو روز اخیر که دیگه فهمیدم راهی نیست بدتر شدم دلم میخواد برگردم به قبل شکر گذار لحظاتی باشم که با هم بودیم همه چیرو درست کنم تازه بدتر از بدتر هم کردم آنقدر پیام دادم و چسبیدم امروز و دیروز که بلاکم کرد

ياسمين
    مدیر

روى خودباورى ت كار كن و وقت كوچينگ بگير

Nastaran123
    مشارکت کننده

باشه اره حتما وقت میگرم واقعا نیاز دارم امکانش هست با وجود همه ی کارهایی که کردم و فرکانسهایی که دادم برگرده ؟

Nastaran123
    مشارکت کننده

اگر تمرین کنم و کوچیگری بگیرم

Nastaran123
    مشارکت کننده

کوچینگ ببخشید

ياسمين
    مدیر

تا وقتى بهش وابسته اى و احساس نياز دارى ، برنمى گرده. اگر هم برگرده با ناراحتى دوباره كات مى شه.

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 26)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.