صفحه اصلی اول › انجمن ها › خرد جمعی › سلامت › تعیین جنسیت پسر › پاسخ به: تعیین جنسیت پسر
سلام،
من تقریبا پنج سال که با دنیا جان و خانم کامیاب همراه هستم و در طی این سالها خوب در تمام جنبه ها پیشرفت کردم. راستش اخرین بار که اینجا سوأل پرسیدم ۴ سال پیش بود، الان یهو درونم ازم خواست بیام اینجا.
من سالها کم کاری تیرویید داشتم ولی تونستم درستش منم دو سال پیش، آرام آرام قرصای تیروییدم کم کردم ۶ ماه طول کشید و الان دو سال که قرص نمی خورم و همیشه می ترسیدم برم ازمایش بدم که مبدا به همه چی شککنم بالاخره چهار ماه پیش بعد از یک سال و هشت ماه قرص نخوردن رفتم ازمایش دادم و تیروییدم عالی بود. خیلی دستاورد بزرگی برام بود، اولین دستاورد بزرگ در حیطه ی سلامت و جشن گرفتم اون روز خودم برای خودم.
الان اینجام برای یه موضوع دیگه از اون روز باورهای سلامتیم خوب حتما قوی تر شده و اینکه اول ذهن بیمار میشه بعد رو بدن نشون میده و اینکه این بدن اگه درد یا نشانه ای از بیماری داره یعنی پیامی داره مثل پیام فرو ریختم خشم ها و حرف نزدن ها و داد نزدن های من که شده بود کم کاری تیرویید.
اما من یه بهم ریختگی انرژی دیگه هم در بدنم دارم که اون در طی این سالها نتونستم در جهت بهبود ببرم. من خیلی فیبرم تو رحمم دارم اونقدر که رحمم بزرگ شده و از اونجایی که دو تا بچه دارم انگار بیشتر از اینکه بخوام اون با تمرینهای ذهنی و شکرگذاری درمان کنم تو فکر خارج کردنشم و انگار مه دلم نمی خواد انرژی بذارم برای بهبود این عضو که می تونم با یه جراحی درش بیارم خلاص بشم.
از طرفی انگار دلم نمیاد اخه این عضو با تمام فیبرم هایی که داشت به من دو تا هدیه الهی داد با من دوستی و همراهی کرد.
الان با تمام فیبرم های ریز و درشتی که داره و باعث شده شکمم بزرگ به نظر برسه و این چیزی که خیلی آزارم میده ولی هیچ مشکل برام نداره، منظورم تمام علایمی که یک همچین رحمی معمولا داره مثل خونریزی بین پریودی، خونریزی شدید و یا فشار روی مثانه و روده ها. هیچکدوم نداره اصلا اذیتم نمی کنه تنها مشکل ظاهری که برام درست کرده و انگار باردارم.
می دونید مشکل این که ساختن باور اینکه فیبرم هم که یک تومور خوش خیم میشه مثل تیرویید درمان کنم با همون تمرینها و ارتباط گرفتنها با بدنم در مدیتیشن، ولی ساخت این باور ساخت. چون من می دونم فیبرم توموری از جنس خود دیواره و ماهیچه ی رحم همش ذهنم میگه خب تو چطوری می خوای یه تیکه ماهیچه رو تو بدنت از بین ببری با این تمرینا مکه میشه!!
بعد به خودم میگم پس اونی که تومور سرطانی در هر جا بدنش از بین میره چی؟ باز ذهنم میگه خب تومور سرطانی یه جیز مازادی که تو بدن تشکیل میشه ولی فیبرم همون ماهیچه رحمت زیگیل نیست که اویزون باشه..
خنده داره می دونم
ولی اینها کشمکش های من ذهنم هر بار که به این موضوع فکر می کنم.
به خواست درونم اومدم اینجا که اگه تجربه مشابه ای دارید که می دونید کمکم میکنه خیلی خیلی سپاسگذارم ازتون اگر که مطرح کنید.
سپاس از همه ی شما روح های مهربون و یاری رسان.
رضوان 🩵🤍💙