صفحه اصلی اول انجمن ها خرد جمعی روابط ویژگی آقایان پاسخ به: ویژگی آقایان

Nastaran123
مشارکت کننده

سلام این موضوعی که گفتی منو یاد تجربه ی خودم انداخت من تو رو نمیشناسم و اون آقا رو هم نمیشناسم ولی چیزی که نوشتی اینکه اول از همه از هم دورید من نمیدونم از طریق مجازی آشنا شدید یا نه به هر حال نوشتی که حرفایی که میزنه بهش عمل نمیکنه! به خودت ارزش بده با کسی باش که حرفی که میزنه بهش عمل کنه وابسته نشو عشق با شناخت به وجود میاد .کسی که تو رو دوست داشته باشه و به تو” احترام بزاره” به حرفها و قول‌هایی که میده “عمل میکنه” روی ارزشتمندیت حس لیاقتت و فراوانی جهان کار کن توی خودت و اهداف سرمایه گذاری کن و به احساست گوش کن به حست توجه کن حرفهایی که نوشته اینجا دوباره خودت بخون به گفته ی آقا توجه نکن ببنین این خیلی مهمه که در عمل چطوریه تو ارزشمندی به ارزشهات دقت کن اعتماد به نفست رو بالا ببر و بدون که جهان پر از فراوانی ه.
و نکته ی دوم اینکه خود این آقا داره غیر مستقیم ولی واضح به تو میگه که من هم به یک زن قانع نیستم .وقتی آدم وایسته هست این نکات رو نمیبینه و یه باور غلط هم که اکثر ماها داریم اینکه مرد خارجی یا کسی که خارج از کشور زندگی میکه قابل اعتماد در صورتی که ملیت هیچ تفاوتی نداره انسانیت هست که مهمه پس به احساست خوب دقت کن و روی باورهای ارزشهات اهداف بهتر شدن و تغییر خودت و در کل زندگی و خودت سرمایه گذاری کنی .موفق باشی .