صفحه اصلی اول انجمن ها خرد جمعی رشد فردی تربیت فرزند پاسخ به: تربیت فرزند

Fatemeh6761
مشارکت کننده

سلام.به خودت حق بده که منم انسانم منم مثل هر آدمی عصبانی میشم درسته که خشم دارم اما مادر خوبی هستم که با وجود سختیهایی که داشتم سعی کردم مسئولیتم رو به عنوان مادر به خوبی انجام بدم.احساس گناه وعذاب وجدان رو کامل از ذهنت حذف کن وبدون تا زمانیکه این دوحس رو داشته باشی نمیتونی حال خوبی داشته باشی .
همین که شروع کردی فایلها رو گوش میدی ینی قدم اول برای تغییر خودت رو برداشتی پس مطمئن باش اگه ادامه بدی وبا 6 فایل اعتماد به نفس روی دوست داشتن خودت کار کنی میبینی خشمت خیلی خیلی کم میشه
یه کش پول ببند دور دستت هر وقت عصبی شدی وقصد کردی پسرت رو بزنی این کش رو محکم بکش تا این احساس درد تورو منع کنه از اون کار .به مرور زمان که این کارو تکرار کنی ذهنت رو تربیت میکنی که حتی اگه کش هم نبندی به دستت خود به خود موقع عصبانیت اون حس درد به یادت میاد واجازه نمیده عصبی بشی.
باورهات رو راجع به پسرت عوض کن وهمین که بتونی در لحظه ی حال زندگی کنی واحساساتت رو کنترل کنی بهترین مادر دنیایی.
یه نکته ی مهم اینکه تغییر زمان میبره ویک شبه اتفاق نمیوفته اگه دیدی اوایل هنوز با وجود تمرین عصبی میشی هیچ اشکالی نداره خودت رو سرزنش نکن فقط وفقط ادامه بده