صفحه اصلی اول › انجمن ها › خرد جمعی › پول › همسر بی باکانه تو موارد مالی جلو میره › پاسخ به: همسر بی باکانه تو موارد مالی جلو میره
سلام. باورت اینه که همیشه شوهرت مقصره وهمیشه ایشون باعث گرفتاریته درحالیکه شوهرت شبیه خودته چون از درون خودت رو لایق پولی که داری نمیدونی وهمش نگران از دست رفتن پولتی همین اتفاق مدام برات تکرار میشه.
اول مسئولیت این تضاد رو برعهده بگیر وبدون که حتما باورهای غلط خودت باعث شده این بعد شخصیت شوهرت رو ببینی .دوم باورهای غلطت رو چه راجع به پول چه راجع به خصوصیات شوهرت وتمام باورهارو به شکل درست وخوب تغییر بده مثلا:هرچی پول دارم برای بدهی همسرم میره این یه باور غلط تو هست روبروش درستش رو بنویس همسرم هیچ توقعی از من نداره ومن پولم رو همیشه برای خودم خرج میکنم.البته این مثال بود خودت هرجوری که میخوای بنویس .فقط باور جدیدت رو وقتی مینویسی واقعا همون رو حس کن وفکر کن که واقعا الان در زندگیت هیچ درگیری ذهنی بابت این تضاد نداری اما در کنارش حس قوی شکر گزاری رو جایگزین فکر کردن به این موضوع کن. لحظه لحظه برای چیزهایی که الان داری شکر گزاری کن وبرای ساده ترین چیزها شکر گزار باش .
توجهت رو بذار روی تغییر خودت احساس لیاقتت وتغییر باورهات وشوهرت رو هرجوری که هست بپذیر وبدون تو که تغییر کنی اونم تغییر میکنه مطمئن باش .پس از خودت شروع کن دنبال مقصر نباش.خودت رو قوی بدون چون به هرچی فکر کنی همون میشی.