صفحه اصلی اول › انجمن ها › خرد جمعی › ارتباط با خدا › تفسیر › پاسخ به: تفسیر
به نظر من بستگی داره به قول دنیا به مشکلات با چه دیدی نگاه کنیم اون ادم به تضاد ها به شکل مشکل نگاه کرده و بنا به گفته ی دنیا جون و خرد جمعی دنیا جهان بر اساس تضاد ها بنا شده مگر خود خدا نگفته که جهان رو بر اساس چهار عنصر اصلی آبو باد و خاک و اتش آفریدم آیا اینها در تضاد نیستن؟چجوری ازین همه تصاد این همه رشد و زیبایی و نظم به وجود اومده خداوند مارو آفریده به ما قدرت تفکر و تعقل داده تا فرمانروایی ذهنمون رو بدست بگیریم و در کنار تمام تضاد ها رشد کنیم شما به طبیعت نگاه کن بهترین الگو برای هر انسانیاست.به نظر من اینکه خداوند تضاد هارو قرار میده تا من رو متوجه ضعف درونیم کنه یکی از قشنگترین مسایل عالمه. بدن چرا درد میکشه چون داره بهت اخطار میده ایرادی داری باید درست کنی چون ذات بدن در نظم و سلامت و هوشمندیه وقتی اختلالی هست برای بهبود اون سیستمه نه نابود کردنش.پس چرا خداوند میگه انسان را در رنجو سختی افریدیم و بهش قدرت دادیم تا خودش رو بکشه بیرون و رشد کنه و بفهمه نقاط ضعفشو.من خودم بسیار تا بسیار تضاد در زندگیم تجربه کردم که واقعا رشد کردم و دیگه تضادهای کوچیک به راحتی به همم نمیریزه بقیشم که ورکشاپ خریدم دارم کار میکنم?