صفحه اصلی اول › انجمن ها › خرد جمعی › ارتباط با خدا › سلام دوستان خدایی که از جنس انرژیه چطور پیامبر مبعوث کرده و کلامشو به شکل قرآن فرستاده؟ › پاسخ به: سلام دوستان خدایی که از جنس انرژیه چطور پیامبر مبعوث کرده و کلامشو به شکل قرآن فرستاده؟
سلام دوست عزیز
من نمیدونم که شما اطلاعاتتون در چه حد هست و الان خدارو چطوری میشناسید و دیدتون از لحاظ مذهبی در چه وضعیتی هست. این خدا نیست که پیامبری رو مبعوث میکنه بلکه اون انسان خودش با فرکانسی که میفرسته انقدر به منبع انرژی نزدیک میشه که الهاماتی که از سمت کائنات میاد رو دریافت میکنه، همینطور که میدونید اگر بخوایم حضرت محمد رو مثال بزنیم ایشون دائم میرفتن در غار حرا و مراقبه میکردن و به شیوهی خودشون سپاسگزاری میکردن، و به مرور زمان انقدر الهاماتی که بهشون میشد دقیق و واضح بودن که ایشون اون الهامات رو به صورت مکتوب در آوردن و شد قرآنی که الان در دست ما هست.اگر ایستر هیکس رو بشناسید اونم الان با مراقبه کردن ، خوب نگه داشتن احساساتش و کلی فرکانسهای مثبت دیگه به حدی الهاماتی که بهش میشه دقیق هستن که از اون طریق میتونه به مردم کمک کنه و چیزهایی رو بگه که حرف تمام پیامبران ما هست. تک تک ما میتونیم با ارسال فرکانسهای مثبت و نزدیک شدن به منبع انرژی از این الهامات بهره ببریم. اگر براتون مقدور هست ورکشاپ خدا، خالقی که نو باید شناخت و بخش ۳ ورکشاپ من رویاهایم را خلق میکنم رو تهیه کنید و ازشون بهره ببرید.
شاد باشید