صفحه اصلی اول انجمن ها خرد جمعی ارتباط با خدا تمرین تقسیم کار با خدا پاسخ به: تمرین تقسیم کار با خدا

Faran Kamali
مشارکت کننده

خداوند در قرآن گفته ،،ادعونی استجب لکم ،بعنی هر چی میخواهی بهم بگو تا فراهمش کنم ،،،حالا چطوری من نمیدونم چون به من ربطی ندارد ،خدا نگفته تو فکر چطور انجام شدنش را بکن ،،گفته تو فقط بخواه .حالا نکته ی اصلی چیه ،،؟؟!!! فکر کن با پدرت تو ماشین هستی و داری میری خونه ، زمان بچگیت را یادت بیاد چقدر به پدرت شک میکردی که نکنه نرسی خونه چقدر نگران بودی که اگر خوابش برده از خستگی تصادف کنید ،چقدر اظطراب داشتی که اگر پیاده می رید و چند نفر ناموزون به سمت تون میان شما را آسیب نرسانند .پاسخش هیچیه چون تو بچگی اونقدر اعتماد و باور داشتیم که هر اتفاقی را دانایی پدرمون میدونستیم ،و حتی الان هم حس خوبی از به یاد آوردنش پیدا میکنیم .این حس را باید نسبت به خدا ،کتعنات ،یا هر نامی که باهاش راحتی پیدا کنی.و فقط بخواهی و نسبت به خواسته ات شک نکنید .مهمترین مسأله اجابت همینه که چقدر تمایل داریم خواستمون برآورده بشه ،اکر به خودمون رجوع کنیم میبینیم خیلی وقتها فقط به طور مجازی و خیالی چیزی را دوست داریم و واقعا آماده ی دربافتش در واقعیت نیستیم .رو خواستنت توجه کن و ببین مثلا از یک تا ده چقدر میخواهی و واقعا میتونی داشتنش را برای خودت تصور کنی یا تو خیالت نگاه می‌کنی اون موقع به جواب می‌رسی و حتما نتیجه را خودت بهتر متوجه میشی .